Igazad van. Én örülök, hogy a haverom van annyira jó fej, hogy a seggem alá tolja a motort, de biztos nem vennék 125-t endurozni. Engem az ereje kielégít, persze a legfelső tartományban, sajnálom a motort, fáj hogy gyilkolnom kell a haladás érdekében. A hang mondjuk kárpótol. Szerintem lehetne haladni vele rendesen, tudna alázós is lenni, csak megfelelő kezekben, komolyabb tudást igényelne. Egy nagyobb erősebb motorral könnyebb tempót diktálni.
Mondjuk 25 körön keresztül cross pályán menj csögázon . Az azért elég kemény . Minden körben ugyanazokat az időket ugyan azokat az ugrókat pontosan eltalálni. Én erre értettem.
ez igy van,,, ÁDÁM barátomnak is ezt pofázom folyamatosan hogy adja el a francba a 25-öst, mert meg vannak számlálva a percei a verdának, arrol nem is beszélve hogy egy hosszu szikláson nem tud vele feljönni, mert a vége felé már elfogy, hiába nyulod a kuplungot, nincs kraft,
Nekem nagyon nem fekszik. Biztos bennem van a hiba, csak nyitott powerrel tudok közlekedni. Bár lehet a motor is kezdi feladni a harcot, és azért nincs semmi ereje, csak a felső tartományban, akkor viszont jó. Ami nekem még nem igazán jön be, hogy a 4T valahogy gyorsabban reagált, akkor volt ott az erő, amikor szükségem volt rá. Pl jön egy hirtelen árok, épp hogy van időm leraagálni a dolgot, de arra már nincs, hogy megvárjam míg a motor kipörög rendesen, és összeszedi az energit.
ez egy régi téma, de úgy látszik örök marad, ha csak nem lesz 6ütem