Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Charlie Angyalai egész jól motoroznak
Egyrészt nem találtam ilyet az oldalukon, másrészt nem aranyáron kéne, annyit nem ér az egész...
Kormányra.
sziasztok
A korlátozott jogsival mit vezethetek maximum?
Szia! Narancs érdekelne, 22-es kormányhoz e-mail?
kormányra vagy a kormányba?
kormányba mi tiplivel rögzítettük
a kézvédőfelfogatót lehet venni kölön de nem ugyanolyanok mint a kormánymerevítőé
gyoskötözövel szoktam rögziteni...de ez még nincs rögztive meg rendesen fel sem volt huzva a teloszárra ezért mondtam h némi aproság még van hátra...beállitások,stb...stb.
a harmadik képen látszik hogy nincs rendesen felhúzva sem
Miért van az a telóharisnya lecsúszva? Mivel rögzítetted?
szevasztok...na végre kész van a kx(95%ban) mivle még néhány apróság hiányzik...itt van róla pár kép
Hülye kérdésre hülye válasz tipikus esete
5555km pontosan ennyit bir.
Aszt szeretném megkérdezni , hogy egy KTM EXC 520 mennyire megbíztható ,milyen a fogyasztása és ,meddig bírja a motorja a gyürödést? (km -ben?)
a Wösner gagyi a Wössner az jó
Miért is gagyi a Wösner? mert egy csomó márkának gyári beszállitója?
Szinte mindeggy, mit teszel bele! PROX-VERTEX-WÖSSNER-WISECO! Hasonló üzemórás mind! Csak árban van külömbség! PinkMotors!
oszt mé

Köv. kérdés: olyan (alu) bilincset, mint amivel a merevítő vagy a kézvédő fel van fogatva a kormányra, külön vajon hol lehetne venni? Olyan 25 mm-es belsőátmérőjű kéne...
thanx, na léptem melózni
gagyi
Wösnerröl, vélemény?
Szia Beb, van 1 rossz hírem, sajna nekünk nem jó a p-halmi terv. mert a technika ördöge közbe szólt
Ha késsz lesz és jó idö lesz akkor még szólok ha megyünk de mi 25 nem megyünk sehova. Sajna majd legközelebb, de ha tehetitek mennyetek csak ki