Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a wiseco a legjobb
kössz
Új alubetétes UFO kézvédők, Mitas crossgumik, protektoringek olcsón eladók!

06 20 521 84 99
ja amúgy meg
www.pinkmotors.hu
nekik van minden ami 1 motorhoz kellhet
Hali!
Nem volt ma valaki kint a kosdi pályán?
hali
most épp semmilyen
most wiseco-t teszek bele,jókat hallottam róla
Sziasztok, hol érdemes alkatrészt(dugó hajtókar, stb) venni wiseco, az jó minöség?
Sajna szükség lesz rá , ja és kuplungkosarat. Faist a tiedben milyen dugattyú lötyög?
bakonymotor, te neked csak gumiaid vannak?
lesz még valaki?
oké
ott találkozunk
Szia Viktor mi kinn le szünk 3 óra felé
sziasztok
érdeklődnék, hogy valaki lesz ma ferihegyen?
keverékszabályzon kell állitani vagy fuvókát kell cserélni mert szegény a keverék!
[4769] ma 19:27RMZ..
Hello segitséget kérnék.RMz 250 nél olyan probléma akadt h mikor huzom a gázt és visszaengedem megszorul 1 picit viszi a gépet de ha "öblögetem" pl 1 szer egyböl jo.a bovden nincs beszorulva sehová..alapjárat tökéletes..Elvileg a bovden nincs is kirojtozódva..HMM ilyenkor mi van? talán piszok ment a karbiba? És ha azt szétszedem akkor ott eltudok állitani vmit esetleg mert még azt nem szedtem szét.
Segitségeteket elöre is köszönöm..

válasz erre
jó reggelt
Szeptember 24.én volt valaki jászberényben Endurocrosson?
Van rajta csuklószorító, méghozzá elég jó, tényleg jól fogja, de hiába. Ha ülök az viszonylag jó, de ha állok nem sok kell neki, főleg a rázósabb szakaszokon, pedig igyekszem minél jobban a lábaimmal tartani a vasat. Rájöttem már, a toló mozdulat az ami nem igazán tesz neki jót.
Én a térdemben a csavarokkal olyan jókat motoroztam
Egyébként meg a lábtorésnél rosszabb dolgot nem tudok elképzelni,a fekvö gipsz az kurvagáz
Kösz már másfél hete leszedték a gipszet ,most ép járni tanulok A Kéz sokkal szarabb motorozás szempontjábol,nekem a könyököm ugrott ki es 4 honap után lett tuti.
Fáslizd be, vazze
pedig 16 évesen 10 cms szőrők vannak a lábamon... most gyantázzam?
Mihamarabbi jobbulást, és felépülést. Nekem a csuklom még mindig fáj, pedig már 3 hónapja levették. Elindulok motorozni, és kb 10 p múlva már érzem, utána valahogy megszokom vagy az adrenalin elnyomja.
Minnél öregebb valaki annál hosszabb a ször a lábán
hm gázz...