Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Nekem jelenleg BULL F897 gumi van hátul a vason, meg vagyok vele elégedve egyelőre ( nem is volt drága 8990 Ft ) igazándiból elég vegyes terepen használom mert a köves, sziklás talajtól egészen a laza homokos talajig mindenütt mászkálok vele. Nem volt még rá panaszom. Nagy sárban még nem voltam vele de 7végén azt hiszem letesztelem aztán írok beszámolót.
Szia

Tudok ajánlani:

Mitas EF07 120/90 – 18” A Sport Enduro FIM hátsó kerekének mintázata. Kifejlesztésében elismert sportenduro versenyzők vettek részt. Ideális motorozási feltételeket teremt mindenféle terepen. DOT és ER 75 engedéllyel rendelkezik. Ára: 11500 ft

Mitas C12 120/90 – 18” Elsősorban félkemény és lágy talajra. Ára: 10990 ft

Mitas C18 120/90 – 18” Hátsó minta közepesen kemény és laza talajra (sár). Ára: 11600 ft

Mitas C19 - 90/ 90 - 21” A C18 hátsó mintához készült első profil. Kiválóan alkalmas cross és FIM Enduro használatra egyaránt, közepesen lágy, és félkemény talajon. Ára: 9300 ft

Mitas EF08 – 90/90 – 21” Kifejlesztésében elismert sportenduro versenyzők vettek részt. Ideális motorozási feltételeket teremt mindenféle terepen. DOT és ER 75 engedéllyel rendelkezik. Ára: 9300 ft

Ha érdekel, hívj, írj!

nyizesedes@freemail.hu

06 20 521 84 99
Ez egy jó kérdés, én is kiváncsi lennék tapasztalatokra.Nekem hátul Mitas C16 van, általában homokban használom vagy félkemény pályán (kemény pályára való)de nem rossz. Úgy ajánlották hozzáértők:)
De mellé akarok venni egy "homokos" gumit... a Bridgestone-ról hallottam most hétvégén nagyon jókat..

Elől egy kopott bridgestone-om van, de kopott... az első gumi jobban számít, úgyhogy az is csere.

Egyébként meg valaki azt mondta: "tök mindegy milyen gumi csak új legyen"
Nekem Mitas EF 05-06 van, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Norbi
A fő-őrült
ÜDV!

Mi a téma? Legyen a téma az én kedvemért az, hogy milyen gumi van a motoron elől/hátul, ki milyen gumit ajánl. Elsősorban a sárban teljesítsen jól, a kopás az másodlagos dolog (krossz gumi mindíg is kopik aszfalton).
Szóval sármenő gumi kerestetik:
annyira beválna aztán majd tolja is a be
Szerintem mihelyst, annyira bejönne a berg motorja
MOrning
asszem az alacsonyabb
hello
Ezek legalább nem a fénymásolót használták a fejlesztésnél ....egyedi alkotás ...kiváncsi vagyok a narancs mikor fordít...............mármint blokkot
Kimondottan tetszik ez a motor.
ÜDV!

Mi a téma? Legyen a téma az én kedvemért az, hogy milyen gumi van a motoron elől/hátul, ki milyen gumit ajánl. Elsősorban a sárban teljesítsen jól, a kopás az másodlagos dolog (krossz gumi mindíg is kopik aszfalton ).
Szóval sármenő gumi kerestetik:
Helló
Az a Tesco-s bevásárló szatyi a kormányon, az visz mindent
Egy kis finomság, állítólag nem hűl ki az ülése olyan gyorsan váltogatják egymást a próbaülők a botban
HAli!
Az alacsonyabbik "boltvezető" volt vagy a magasabb (amúgy ők a tulajok)?
na igen, ezért ámultam amikor bementem a keresekedésbe a boltvezető nem kezdte el a motort fényezni hanem mondta h nézzem meg és ha tetszik beröffentik. annyit mondott róla h ez egy jó motor és gondos gazdája volt

Üdv mindenkinek! Nem szerettem volna kiélezni a helyzetet.De egy női paptól 2 üzemórásan szivesen vennék motort.
a papnak aki tul erős,,
tudod ez az aki lusta arra is hogy keressen+ugysem lenne neki jó amit ajánlanál az 100%....

csak véletlenül vették egy paptól akinek túl erős volt misére járni ...................amúgy női motor ...terepmentes.....de felújították a két üzemóra miatt......családi okok miatt eladó...csak ma......alku nélkül ...