megyebeli ...
hol is laksz pontosan? sajna ,nem vagyok endurós csak crossos aki rmz-vel nyomul... ezt válaszottam.. ez van de remélem egyszer talizunk valamelyik crosspályán mivel hondád bevehető crosspályákba!
na végre egy MEGYEBELI
Hát velük nem sok minden( van köztük ismerős ) hála istennek annyira nem felkapott még ez a környék nem nagyon mozognak errefelé. Meg utána kérdezgettünk hogy merre találunk semleges területeket :) mondjuk volt egyszer egy kis gond velük majdnem kaptunk egy 300.00 Ft-os csekket de nem lett belőle csak gereblyézés
Sziasztok!
Megtudná-e valaki mondani nekem ,hogy a yamaha XT 600-as (berugos)karterébe összeszerelés után kell-e tölteni olajat, vagy csak elég ha a tartályt töltöm fel?
Elöre is köszönöm!
nem, csak egyszerüen nagyon pattogott a hátulja, és el lett küldve (ha jól tudom Dabas-ra viszik, feltöltik naftával)...
volt vele egy halált megvető ugratásom, ugyanis a levegőben t*kön vágott az ülés, annyira szar volt már.... kívülállók akik nagyot csodálkoztak az ugratónál, azt mondják, hogy visszarúgott a hátsókerék a dobbantónál
hol is laksz pontosan? sajna ,nem vagyok endurós