http://www.hasznaltauto.hu/2706985_suzuki_rm_1998
ez mi bazdmeg?
rohadjon szájba a kis faszsopója hogy jön ahoz hogy itt ócsároljon? csak mert nem adtam oda 250ért...mert ilyen szar vagyok mi? remélem összeszarja magát ott ahol van
hello
nekem pont van egy elado mocim....Suzuki RM 250 1998as....most volt szervizelve....330 az ára szerintem nem pénz érte....ha esetleg érdekel, akkor 06 70 605 9366
endurozgattam is vele...nem volt vele gond
RMX van műanyag és fémtankosban is
Vizsgáztatható ( lámpa féklámpa, műszerfal stb)
blokkja kívűlről ugyanaz, de másabb áttételezés, más a karburátor
Így kb 45LE, míg az RM250 több elvileg 10LE-vel, az RM blokkja jobban ki van hegyezve, így mint minden krossznál itt is az üzemórákra kell figyelni, az RMX igénytelenebb, tartósabb, de cserébe nem olyan vad
Futóműben az RM keményebb, az RMX lágyabb endurósabb
Endúrózásra alkalmasabb az RMX de a pályán az RM az előnyösebb
Nyilván ez nem azt jelenti hogy az RMX-szel nem lehet pályázni vagy hogy az RM -mel nem tudsz endúrózni Tudsz csak nem oda tervezték. Az RM lassú pötyögős endúrónál képes beköpni a gyertyát stb (azt szereti ha forgatják)
Röviden ennyi.
Szia
Mivel már látom motoroztál, szerintem az RMX250 jó döntés lenne számodra (nekem is az van) vagy Yamaha WR 200
400E Ft-ért ezekből már rendszámost is tudsz venni.
Így kívülről nézve, nem ismerve pontosan az igényeidet, (csak annyit írtál hogy enduró) a fentieket ajánlom neked!
küldj hibajaelentést a használtautonak!
ez mi bazdmeg?
rohadjon szájba a kis faszsopója
mi a helyzet van veled? rég beszéltünk
nekem pont van egy elado mocim....Suzuki RM 250 1998as....most volt szervizelve....330 az ára szerintem nem pénz érte....ha esetleg érdekel, akkor 06 70 605 9366
endurozgattam is vele...nem volt vele gond
Meddig gyártották ezeket?
mert nem fogod tudni hogy mikor-milyen gumi van a gépeden
Vizsgáztatható ( lámpa féklámpa, műszerfal stb)
blokkja kívűlről ugyanaz, de másabb áttételezés, más a karburátor
Így kb 45LE, míg az RM250 több elvileg 10LE-vel, az RM blokkja jobban ki van hegyezve, így mint minden krossznál itt is az üzemórákra kell figyelni, az RMX igénytelenebb, tartósabb, de cserébe nem olyan vad
Futóműben az RM keményebb, az RMX lágyabb endurósabb
Endúrózásra alkalmasabb az RMX de a pályán az RM az előnyösebb
Nyilván ez nem azt jelenti hogy az RMX-szel nem lehet pályázni vagy hogy az RM -mel nem tudsz endúrózni Tudsz csak nem oda tervezték. Az RM lassú pötyögős endúrónál képes beköpni a gyertyát stb (azt szereti ha forgatják)
Röviden ennyi.
rm-krossz
rm erösseb jobban ki van hegyezve ezért szervizigényesebb is
Mik a hibái amire oda kell figyelni?
Mivel már látom motoroztál, szerintem az RMX250 jó döntés lenne számodra (nekem is az van) vagy Yamaha WR 200
400E Ft-ért ezekből már rendszámost is tudsz venni.
Így kívülről nézve, nem ismerve pontosan az igényeidet, (csak annyit írtál hogy enduró) a fentieket ajánlom neked!
Ti mit ajánlanátok egy kezdő enduro motornak.
Legyen sportos, könnyű, egyszerű, alkatrész legyen hozzá, és kb 400ezer ig.