Na végre hogy rá jöttél mi kell neked . Ugye hogy mennyivel könnyebb és jobb vele motorozni . Nincs az a pénz amiért vissza ülnék egy 2t-re és nekem még a hangja sem tetszik . A traktor hang jobb.
Nézd mindenkinek más az igénye és elképzelése,ha valaki nemtudja eldönteni jó e neki az akkor vegyen uj motort Én elmondom mindenkinek gondolja jöjjön el nézemeg,ha finoman alkudni akar és messziröl jön kis alku lehetséges De öszintén már tele a tököm a sok töketlentöl (bocs ha valaki magára ismer . . .)
hát igen...ilyen emberek voltak, vannak, és lesznek is sajnos....reménykedem hogy van annyi eszük a vevőknek hogy nem ez alapján itélkeznek...max feltolok egy vidit mikor jár a motor....nem tom
Szia(sztok)Én tényleg nemértem az emberek hozzáállását/gondolkozását,erre van idejük vagy ez boldogitja őket ...1időben nekemis jöttek a hozzáértő/fikázó emailok/telefonok(a legutobb kioktatott hogy drága és hogy mennyiért adjam oda a motoromat...innen a fórumrol valami 10xx éves hozzáértő..)Annyi hülye fikázó van mostanság.....
mivolt a hirdetésben?
Meg persze a Dzsenna is
Egy hét snowbordozás nagyobb esés nélkül!