Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már asszem eléggé az "ízlések és pofonok" kategória...
szeva traktoros.mész ma ki?
Na végre hogy rá jöttél mi kell neked . Ugye hogy mennyivel könnyebb és jobb vele motorozni . Nincs az a pénz amiért vissza ülnék egy 2t-re és nekem még a hangja sem tetszik . A traktor hang jobb.
kösz a bokot
Tartalmas volt de leginkább rádöbentett arra hogy 4t motor valo nekem,és ha mindenjól megy le is cserélem a kawát,ha valakit érdekel szoljon.
Magába is
reggelt !
Leginkább hideg...
Szasz Béla bátya, milyen volt a mai nap? Ki akartam ugrani hozzátok, csak más dolgom akadt (Hosszúpályiban )
Eccer már ti is elátogathatnátok Taksonyba
Még pénteken találkoztam A lAMOSSAL ÉS AKKOR MONDTA, HOGY MENNEK tAKSONYBA.
Az nem ,le se szált a levegöbe de tetszett neki mert elég sokat ment
Volt hátraszaltó?
helló,
mivolt a hirdetésben? mert most már levan szedve, aztán énse láttam...
És a kiscsaj is tündéri
Meg persze a Dzsenna is
_Sajna én nem láttam miért háborodtatok fel enyire?
Bánhatod hogy nem jöttél,a Lamosék is kint voltak,a pálya is jó volt
Nézd mindenkinek más az igénye és elképzelése,ha valaki nemtudja eldönteni jó e neki az akkor vegyen uj motort Én elmondom mindenkinek gondolja jöjjön el nézemeg,ha finoman alkudni akar és messziröl jön kis alku lehetséges De öszintén már tele a tököm a sok töketlentöl (bocs ha valaki magára ismer . . .)
Új mocid van,most látom! Zsír!
Üdv emberek! Újra itthon!

Egy hét snowbordozás nagyobb esés nélkül!
jolvan....letörölte a kretén.....lófaszt a szájába
hát igen...ilyen emberek voltak, vannak, és lesznek is sajnos....reménykedem hogy van annyi eszük a vevőknek hogy nem ez alapján itélkeznek...max feltolok egy vidit mikor jár a motor....nem tom
Felesleges veri őt az élet és ugyanannyit kapsz érte mint 1normális emberért......(vagy többet mert beteg )
Na ez azért már több a soknál...Nem vagyok verekedős fajta, de érdemes lenne megruházni az illetőt
Szia(sztok)Én tényleg nemértem az emberek hozzáállását/gondolkozását,erre van idejük vagy ez boldogitja őket ...1időben nekemis jöttek a hozzáértő/fikázó emailok/telefonok(a legutobb kioktatott hogy drága és hogy mennyiért adjam oda a motoromat...innen a fórumrol valami 10xx éves hozzáértő..)Annyi hülye fikázó van mostanság.....