Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali,mi vasárnap megyünk
ne menj a kdx el mert a váltóban lehet hogy a csapágy forog a házában,vagy lehet hogy a tűgörgő,nem tudom van e benne?nézd meg van e az olajban fémforgács.
Arany János emberek!Te voltál mult szombaton aval a régi kx-el?
bejáratás alatt meg 1:25 be keverd be...4 tank sztem elég a bejáratáshoz.. ÜDV
steco- a Repsol moto 2T sintetico-csak résszintetikus motorolaj RM be az kevés Motorex Cross power 2t-t ajánlanám,,nagyon jó olaj KTM el közösen fejlesztette a motorex..3400 ft /l körül van,,1:40 be keverve hobby szinten elég bőven...vagy Castrol R2 ami még jó olaj.....
Csaó!
Kurva hideget mondanak...amúgy mennék szivesen de mire odaérnék úgy kéne letörnötök a motorról...
Valahol amcsiban...kurva messze
Jó estét az úraknak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy Suzuki Rm 125 , még bejáratós a kicsike. Az Apriliában Repsol moto 2T sintetico olajat használtam és nem tudom, hogy a Suzuki is szereti-e ezt az olajat?
Előre is köszi.
Minnél többen ide !
szombaton megint jön valaki taksonyba egy össznépi mocizásra?
ez fincsi kis hely,, tetszik, mennyűnk holvan ?
amugy Dani persze hogy lehet endurozni vele, csak joval nagyobb tudást igényel föleg az elsöfél ora után, ,
sok példa van rá akik nagyon jol tudnak menni gyári krosszal is a legextrémebb terepen is, például Gabesz, vagy Marko Pisti,,
Odakúr a téma
Ja és krosszmotorral nem lehet endurozni, ugye bálintgazda?
szewa dév
veled mi ? téged is látni erre ? nagyon rég láttalak ..bár lehet mostanában én is alig vagyok ...

amúgy a gumiknál nemhogy kicsit érezni hanem kibaszottul érezni a kopott és szar gumi közti különbséget....sőt két vadiúj tizenezres gumi között is.....és nagyonsok a szar a tizenezresek között is...
azért elég durván lehet érezni a kopott és nem kopott gumik közti különbséget...
dönts nagyot és majd érzed
Mégy annyit a "bütyök" témáról, h én mentem ilyennel és újjal is, de nem vettem észre akkora különbséget ami nekem megérne kb 8eft-ot!
Ha valaki hobbi szinten motorozik annak ebben az árban szerintem
teljesen jó!
Ez csak az Én vélemeényem!
Persze megoszlanak a vélemények és nem is szeretnék
vitát nyitni erről senkivel!
Gondolom, ha versenyen is ment vele, akkor nem lehetett olyan rossz!
De ha nem érdekelnek, akkor hagyjuk is a témát!
Van új gumim is egy sport, ha érdekel, vagy tudsz rá valakit!
Az viszont 0 KM-es!
Jó áron adom!
Igen ,de a versenyen általában jóóól fellocsolják a pályát és ha levan kerekedve aminta nem fog sem gyorsitáskor sem féktávon!
max nyáron jo még,,,
Bocs, de nem akarlak megsérteni ha a "bütykök" mitázat nem éles az a guni eldobós! Nem az a lényeg hogy legen minta rajta.
sziasztok!
Eredeti, új, bőr KTM cipő 42 es méretben eladó! Ára 13500.-ft
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
akkor gondolom nem érdekelte hogy szarrá kopott gumival tré menni