ne menj a kdx el mert a váltóban lehet hogy a csapágy forog a házában,vagy lehet hogy a tűgörgő,nem tudom van e benne?nézd meg van e az olajban fémforgács.
steco- a Repsol moto 2T sintetico-csak résszintetikus motorolaj RM be az kevés Motorex Cross power 2t-t ajánlanám,,nagyon jó olaj KTM el közösen fejlesztette a motorex..3400 ft /l körül van,,1:40 be keverve hobby szinten elég bőven...vagy Castrol R2 ami még jó olaj.....
Jó estét az úraknak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy Suzuki Rm 125 , még bejáratós a kicsike. Az Apriliában Repsol moto 2T sintetico olajat használtam és nem tudom, hogy a Suzuki is szereti-e ezt az olajat?
Előre is köszi.
ez fincsi kis hely,, tetszik, mennyűnk holvan ?
amugy Dani persze hogy lehet endurozni vele, csak joval nagyobb tudást igényel föleg az elsöfél ora után, ,
sok példa van rá akik nagyon jol tudnak menni gyári krosszal is a legextrémebb terepen is, például Gabesz, vagy Marko Pisti,,
szewa dév
veled mi ? téged is látni erre ? nagyon rég láttalak ..bár lehet mostanában én is alig vagyok ...
amúgy a gumiknál nemhogy kicsit érezni hanem kibaszottul érezni a kopott és szar gumi közti különbséget....sőt két vadiúj tizenezres gumi között is.....és nagyonsok a szar a tizenezresek között is...
Mégy annyit a "bütyök" témáról, h én mentem ilyennel és újjal is, de nem vettem észre akkora különbséget ami nekem megérne kb 8eft-ot!
Ha valaki hobbi szinten motorozik annak ebben az árban szerintem
teljesen jó!
Ez csak az Én vélemeényem!
Persze megoszlanak a vélemények és nem is szeretnék
vitát nyitni erről senkivel!
Gondolom, ha versenyen is ment vele, akkor nem lehetett olyan rossz!
De ha nem érdekelnek, akkor hagyjuk is a témát!
Van új gumim is egy sport, ha érdekel, vagy tudsz rá valakit!
Az viszont 0 KM-es!
Jó áron adom!
ár irányár
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy Suzuki Rm 125
Előre is köszi.
amugy Dani persze hogy lehet endurozni vele, csak joval nagyobb tudást igényel föleg az elsöfél ora után, ,
sok példa van rá akik nagyon jol tudnak menni gyári krosszal is a legextrémebb terepen is, például Gabesz, vagy Marko Pisti,,
Ja és krosszmotorral nem lehet endurozni, ugye bálintgazda?
veled mi ? téged is látni erre ? nagyon rég láttalak ..bár lehet mostanában én is alig vagyok ...
amúgy a gumiknál nemhogy kicsit érezni hanem kibaszottul érezni a kopott és szar gumi közti különbséget....sőt két vadiúj tizenezres gumi között is.....és nagyonsok a szar a tizenezresek között is...
dönts nagyot és majd érzed
Ha valaki hobbi szinten motorozik annak ebben az árban szerintem
teljesen jó!
Ez csak az Én vélemeényem!
Persze megoszlanak a vélemények és nem is szeretnék
vitát nyitni erről senkivel!
De ha nem érdekelnek, akkor hagyjuk is a témát!
Van új gumim is egy sport, ha érdekel, vagy tudsz rá valakit!
Az viszont 0 KM-es!
Jó áron adom!
Eredeti, új, bőr KTM cipő 42 es méretben eladó! Ára 13500.-ft
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com