Hát hogy őszinte legyek már most inkább úgy döntöttem, hogy nem adom el hanem felújitgatom a szép kis kxem Mert amennyit kapnél érte (380 max) annyiért nincs szivem odaadni inkább akkor megcsinálom és egy szezont lenyomok vele
Remélem el tudom adni ,de ha neked lesz elöbb zsozsod nem fogok rád haragudni ha megveszed , a mokus adott volna érte töbet de nem volt neki ,én meg nem vaok bank
400 azért a mociért igen gyenge... Annyiért még énis megvenném Nálam is voltak a múlthéten és aszondta a pali hogy 350et ad érte... bár szerintem nem is volt több pénze, mert a fékeket mondta nagyon hogy rosszak pedig nem kopott annyira a tárcsa és a fék is kivállóan fog
Béla remélem sikerrel jársz , hallom te is sanyi gépét nézted ki magadnak(én is ) de te közelebb állsz hozzá, jó vas !
nekem nem jelentkeznek .
Mikor lesz jó idö?
Jól teszitek lehet hogy én is kinézek,volt ma egy ember a mocimra ,400000ft kinált de nem adtam oda,ma a kuplungot gyogyitottuk de még nem tudtam kiproszálni mert a dekli is el van repedve és holnap hegesztik,a kis csapágy lehetett a bünös ,féloldalassan emelt ki és most egyformán megy mindenhol. .
nincs kategória, ez amolyan amatőr szerveződés, fő a jó hangulat !
igen indulok
Ez a halászteleki móka,több kategória is van enduróban?Gondolok itt amatőr stb. Te is mész?
másnap sztem ktm400exc hasított el előttem.....
Egy Bergel voltam, fekete barna kabátban.....
nekem nem jelentkeznek
Mikor lesz jó idö?