Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát hogy őszinte legyek már most inkább úgy döntöttem, hogy nem adom el hanem felújitgatom a szép kis kxem Mert amennyit kapnél érte (380 max) annyiért nincs szivem odaadni inkább akkor megcsinálom és egy szezont lenyomok vele
holnap is kigurulok ! gyere TE is !
nincs kategória, ez amolyan amatőr szerveződés, fő a jó hangulat !
igen indulok !
Te vagy az én emberem muszáj lesz összehoznunk valami veretést

Ez a halászteleki móka,több kategória is van enduróban?Gondolok itt amatőr stb. Te is mész?
Ja ,babycsöszködnöm kellett . .
hmmmmmmmm.............. lehet. Végül is a lőtér felett lakom, és amikor lehet kigurulok.
Na majd legközelebb dumálunk ez volt az év első próbája a gépnek.Nem is voltál ott sokáig ha jól figyeltem.
Nem tudtam ki vagy odajöhettél volna dumcsizni,pöpec az öreg verda
Mit veszel ha eladod?
remélem még fogjuk is
másnap sztem ktm400exc hasított el előttem.....
Ugy néz ki, még mindig nem lett kiproszálva, de szemmel láthato volt a mozgás külömbség.
Remélem el tudom adni ,de ha neked lesz elöbb zsozsod nem fogok rád haragudni ha megveszed , a mokus adott volna érte töbet de nem volt neki ,én meg nem vaok bank
Én láttALAK tégedet
hali, nem téged láttalak múlthét vasárnap hasítani a kertesi lőtéren?
Egy Bergel voltam, fekete barna kabátban.....
A motor gépkönyvében benne van az előírt keverési arány, annál hígabbra azért nem kéne keverni
Igen én voltam
400 azért a mociért igen gyenge... Annyiért még énis megvenném Nálam is voltak a múlthéten és aszondta a pali hogy 350et ad érte... bár szerintem nem is volt több pénze, mert a fékeket mondta nagyon hogy rosszak pedig nem kopott annyira a tárcsa és a fék is kivállóan fog
Úristen 1:100hoz A motorex jó olaj, de azért annyira szerintem nem Esetleg 1:50hez keverd, de az 1:100hoz az nagyon kevés
Szeva!Kornel!
kimi_88. köszönöm a tanácsot. meg is fogadtam, ma vettem motorexet-3600huf- . most olvasom a user manualt és ideírták, hogy keverési arány 1:100 (1%)
Mondtam kinyomó baja lehet..
Béla remélem sikerrel jársz , hallom te is sanyi gépét nézted ki magadnak(én is ) de te közelebb állsz hozzá, jó vas !
nekem nem jelentkeznek .
Mikor lesz jó idö?
Respect az Uraknak!
Jól teszitek lehet hogy én is kinézek,volt ma egy ember a mocimra ,400000ft kinált de nem adtam oda,ma a kuplungot gyogyitottuk de még nem tudtam kiproszálni mert a dekli is el van repedve és holnap hegesztik,a kis csapágy lehetett a bünös ,féloldalassan emelt ki és most egyformán megy mindenhol. .