Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LEGELSŐ A LÉGSZŰRŐ mosás olajozás
kdx nek sok az üzemanyag! ha szimering lenne farsotszívna, és sok levegőtöl rendszertelenül pörögne. 1-ső...uszószint 2...súber tűt lefele ez csak kisgázon fulladásnál segithet 3 .. kissebb fúvókák. van egy paraszt módszer ha nincs fúvókád.....vékony bovden belsőböl lecsavarsz egy darabot pici fület hajtasz rá átdugod a fúvókán és elhalytod a végét ugy hogy NEHOGY BESZÍVJA! ezzel szükíted améretét.egyszer az erdőbe nekem bevált
Ez egy 110/90 19"-os, a másik
méretét nem tudom pontosan, de mindkettő pirelli!
4000FT-ot gondoltam rá, de ha kell mindkettő, akkor engedek
egy keveset!
CSáó
KDX 250em van, problémám van vele, ha bemelegszik a moci és tempót akarok vele menni( 3.tól fölfelé már csinálJa) akkor egy bizonyos fordulattól befullad, meg dadog. De hidegen nem csinálJa, a kipuff vége eléggé olajos is . Én főtengelyszimeringre tippelek. ha valakinek van vmi más ötlete, mielőtt nekiállnánk szétszedni akkor Írja meg légyszives
Ne is mond.... Van most pénzem, de azt kuplungra meg egyéb dolgokra szántam
nekem 23 volt a himba felújjító szett a kawába
Oké... akkor holnap neki megyek
Szerintem semmi ördöngősség nincsen benne, nyugodtan megpróbálhatod egyedül is.
Aha köszi. Remélem még nem késő Szerelőhöz vigyem, vagy nem annyira bonyolult? Mert ha nem olyan bonyolult azért nem viszem szerelőhöz, mert igen csak messzi van, ha meg elcseszek valamit akkor jön a B terv ( haver aki motorszerelős suliba jár )
Megköszönném a fényképeket főleg ha közeliek
sajna nincs.

esetleg Yamaha DT 125 r?

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
18"-as gumi nincs ?
4 Darab zsír új Mitas crossgumi olcsón eladó!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
18" 1 db van.
vegyél fel msn-re és megbeszéljük ott,
mert most hirtelen nem tudom, h mi a mérete.
De ha jól emlékszem akkor valami hasonló!
most nem kell,m zsir uj van elöl hátul,de ha veszek másik motort akkor aktuális lesz talán.már nagyon viszket a tenyerem,de nem nagyon találok olyan motort ami jó jol enne.igazából valami nagyonmekimélt 2008 vagy esetleg 2009bemutatómotor kellene.újnak most horror ára van az euró meg dollár miatt
120/90-18 méretben volna esetleg valami? Ár
Helló!
Nem újak a gumik, de nagyon jó állapotban vannak!
kb 1 versenyt használtak!
Ha kell kép tudok küldeni!
szewasztok
Sanya !Szerinted mély homokban a nagy gázra túlfordul a hátulja a motornak lehet a gumival korrogálni?Most mitas félkemény mitas van fennt egy kanalas homok gumival?
............
Akkor neked mid van olcsó pánzért
Már minden szemetet meg akarsz venni vazze a quad on nekem a bull 2üó bírt ki az Apró Bandinak 3at széjjel szakadt mint a szar.
Dana neked való gumi nagyon olcsón?