Egy zsir uj mocinál az még talán nem akkora gond, de egy használtnál már lényegesebb .Örülnék én egy dobozolt 450-es kawának ami 2006-os és én rakom össze előszór.
gondolom mindenki ugy értelmezi az évjáratot ,hogy amikor vette,,
a mobile.de például tele van 2007-es japán 450 - kel, de yamahában van még 2006-os raktári visszamardt is,, ennyit az évjáratrol,
Szinte az összes autókereskedő ez csinálja fiatalabbnak és kevesebb km-rel hirdetik az autót és drágábbra rakja ki a kereskedésbe, mint a hirdetésben van.
na látod kerkyra ezért tettem ide a fórumba.met ilyen csapdába már futottam,de többet nem akarok!miből látod?van olyan oldal ami rávilágit ezekere az apró különbségekre
megmondom miért jött az ötlet.nem igazán találok olyan motort amilyet szeretnék.lehet,h látod is a hirdetést,h keresek motort,de még ajánlat sincs.tehát nem akarom hosszútávú motornak.
Nem azok a számok a nagyon finom beállitás végett vannak rajta . Tekerd be finoman és jegyezd meg a számot ami előtted van és tekerd ki felé addig mig azt a számot legalább kétszer nem látod tehét két menetet csavard ki. Ez az állás függ a fő és az alapjárati fúvóka méretétől a siber tü helyzetétöl meleg motornál járás közben ovatosan kell tekerni addig mig növekszik a fordulatszá,tehát tökéletesedik az égés
http://www.hasznaltauto.hu/2738772_honda_crf_2004
mi a véleményetek erről a crfről?2004 hány sebbessége?jellemző erre az évjáratra valami tipushiba?kedvező az ár és markamotor csak nem árul széthullás előtti gépet,nem?
Mellesleg Dulai mester,hogy szólitsalak?
a mobile.de például tele van 2007-es japán 450 - kel, de yamahában van még 2006-os raktári visszamardt is,, ennyit az évjáratrol,
mi a véleményetek erről a crfről?2004 hány sebbessége?jellemző erre az évjáratra valami tipushiba?kedvező az ár és markamotor csak nem árul széthullás előtti gépet,nem?
Mellesleg Dulai mester,hogy szólitsalak?