Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is szívesen legóznék...de szerintem egybe jön a vas...vagyis igazából nem tudom...
nincs.miért?irj msnre,ha személyes zoldkertidani@windowslive.com
Hát igen!
Egy zsir uj mocinál az még talán nem akkora gond, de egy használtnál már lényegesebb .Örülnék én egy dobozolt 450-es kawának ami 2006-os és én rakom össze előszór.
Hali Dana van vezetékes számod?
gondolom mindenki ugy értelmezi az évjáratot ,hogy amikor vette,,
a mobile.de például tele van 2007-es japán 450 - kel, de yamahában van még 2006-os raktári visszamardt is,, ennyit az évjáratrol,
na az a beszarás hogy van ott a használtauto.hu -n olyan amit 2005-ösnek mondanak, és az is 03-as,,
mert ha esetleg el mész megnézni, lehet hogy na mindegy öregebb de be vagy indulva és megveszed.
hát igen ez egy elég eggyértelmű azonnal láthato kűlömbség,, az gáz hogy egy kereskedés is csal, mi a rossebnek,,? saját magát járatja le vele,,,
igy már az ár se jó!
Szinte az összes autókereskedő ez csinálja fiatalabbnak és kevesebb km-rel hirdetik az autót és drágábbra rakja ki a kereskedésbe, mint a hirdetésben van.
A márkamotor egy in korrekt egy cég. Már több motorjuk hirdetésén láttam hogy húznak az évjáraton.
ilyen az egész ország,mindenki kamuzik
na látod pedig motorkereskedés ami ráadásul crossra specializálódott.szép!ez annyira bosszantó!miért kell kamuzni?
Ez meg a 2003-as
2004töl ilyen
Igen az oldal panel 2004-töl változott .
na látod kerkyra ezért tettem ide a fórumba.met ilyen csapdába már futottam,de többet nem akarok!miből látod?van olyan oldal ami rávilágit ezekere az apró különbségekre
Azért a motorodat meghagyod nekem?
megmondom miért jött az ötlet.nem igazán találok olyan motort amilyet szeretnék.lehet,h látod is a hirdetést,h keresek motort,de még ajánlat sincs.tehát nem akarom hosszútávú motornak.
Ez a motor soha nem volt 2004-es 2003-as max.
Hát ahhoz nekem nem kell Andris, már nem kell sok és fejbe lövöm magamat ...de egy kicsit remélem elöbb lesz kész mint , hogy belenézek a cső végébe
Nem azok a számok a nagyon finom beállitás végett vannak rajta . Tekerd be finoman és jegyezd meg a számot ami előtted van és tekerd ki felé addig mig azt a számot legalább kétszer nem látod tehét két menetet csavard ki. Ez az állás függ a fő és az alapjárati fúvóka méretétől a siber tü helyzetétöl meleg motornál járás közben ovatosan kell tekerni addig mig növekszik a fordulatszá,tehát tökéletesedik az égés
Hát semmiképp ne mesternek! 2004 crf 450? Egy brutál kemény agressziv motor durung első futómü .Inkább2007 az fasza Karcsi vagyok
http://www.hasznaltauto.hu/2738772_honda_crf_2004
mi a véleményetek erről a crfről?2004 hány sebbessége?jellemző erre az évjáratra valami tipushiba?kedvező az ár és markamotor csak nem árul széthullás előtti gépet,nem?
Mellesleg Dulai mester,hogy szólitsalak?