Azt észrevettem Na,mostmár megy mindene .Át buzultam a belét.A teljesen megnyomhatatlantól a vajig betudod állítani Kíszen vannak Már ér így egymilliót
nemrég én vitatkoztam egy rendőrrel,meg akart büntetni olyan helyen ahol lehet parkolni
megmagyaráztam neki a dolgokat,szőke vagyok de annyira nem hülye
mindenbe belekötött de aztán végül nem lett bünti,belátta hogy rossz emberre talált most
azt mondják,ott bepróbálkoznak így a rendőrök,főleg a csajoknál...végül is biztos van aki inkább nem szól semmit oszt jól van,a rendőrnek biztos igaza van
aztán félora mulva Jani haverom is defektet kapott, az Öreg futonén, volt a tetején két drz-s srác azok is defektel kűzdöttek...
ezuton jegyezném meg ha a szikla kicsipi a belsőt egymással szemben két 2 centis repedésben abba hiába fujkáljátok a defekt habot... mint halotnak a csok..
szoval egyedűl maradtam ismét, és kurva jo volt csak a szemét helyeket másztam
és volt ma még egy jo dolog, ismét rá kellett jönnöm velűnk nem halnak ki a teljesen IDIOTÁK..
a sztori annyi van a Baglyason egy wellnes völgynek nevezett sziklás feljáro amit a helyi srácok jol be zorbáztak amennyi sziklát, csuszos farönköt csak lehet bele raktak a nyomba...
szoval járok mostanában oda minden hétvégén.,, és 3 hete még fel-le mentem rajta háromszor országut volt, najo a harmadikra azért már befáradtam, de a mult héten már tele volt kurva nagy fatorlaszokkal a felfelébe, meg szikla rakásokkal, hu mondom ez egész fincsi.
Nade ezen a hétvégén konkrétan ma már annyi fa volt benne azt hittem eltévedtem és egy fatelepen motorozok, vagy romániában vagyok, erre a teteje elött találkoztam két helyi haverral akik ott motoroztak benne vagyis inkább oxigénért könyörögtek annyira kész voltak... kérdeztem tölűk basszus ti zorbásitottátok igy szét ezt a helyet , röhögtek hogy ja a multhéten megdolgoztuk egy kicsit sthillel meg jo sok munka orával...
meg kell mondjam ŰBER GIGA KURVA JO LETT,, köszi, nagyon tetszett
ha ezen fogsz minden héten háromszor legalább 3 fel-let lenyomni akkor a jövő évi vp-i extrém enduro kupát előre megkapod , mivel az ideit ugyis megnyerted...
aki tudja kiröl van szo az ugyis tudja kiröl van szo...
hát volt minden..jó volt amúgy..
taki reggel hatkor ment haza a új diszkó megnyitóról...hulla részegen...képzelheted milyen fitti volt mikor rákanyarodtunk a szopásra...a 10 centis sárba fölfelé az égbe ...
nehogy csak pislogjak a postásnak 2db 500assal a kezemben
na nálunk neeeem...csak más motoros is kapott defektet
megmagyaráztam neki a dolgokat,szőke vagyok de annyira nem hülye
mindenbe belekötött de aztán végül nem lett bünti,belátta hogy rossz emberre talált most
azt mondják,ott bepróbálkoznak így a rendőrök,főleg a csajoknál...végül is biztos van aki inkább nem szól semmit oszt jól van,a rendőrnek biztos igaza van
ezuton jegyezném meg ha a szikla kicsipi a belsőt egymással szemben két 2 centis repedésben abba hiába fujkáljátok a defekt habot... mint halotnak a csok..
szoval egyedűl maradtam ismét, és kurva jo volt csak a szemét helyeket másztam
és volt ma még egy jo dolog, ismét rá kellett jönnöm velűnk nem halnak ki a teljesen IDIOTÁK..
a sztori annyi van a Baglyason egy wellnes völgynek nevezett sziklás feljáro amit a helyi srácok jol be zorbáztak amennyi sziklát, csuszos farönköt csak lehet bele raktak a nyomba...
szoval járok mostanában oda minden hétvégén.,, és 3 hete még fel-le mentem rajta háromszor országut volt, najo a harmadikra azért már befáradtam, de a mult héten már tele volt kurva nagy fatorlaszokkal a felfelébe, meg szikla rakásokkal, hu mondom ez egész fincsi.
Nade ezen a hétvégén konkrétan ma már annyi fa volt benne azt hittem eltévedtem és egy fatelepen motorozok, vagy romániában vagyok, erre a teteje elött találkoztam két helyi haverral akik ott motoroztak benne vagyis inkább oxigénért könyörögtek annyira kész voltak...
meg kell mondjam ŰBER GIGA KURVA JO LETT,, köszi, nagyon tetszett
ha ezen fogsz minden héten háromszor legalább 3 fel-let lenyomni akkor a jövő évi vp-i extrém enduro kupát előre megkapod , mivel az ideit ugyis megnyerted...
aki tudja kiröl van szo az ugyis tudja kiröl van szo...
taki reggel hatkor ment haza a új diszkó megnyitóról...hulla részegen...képzelheted milyen fitti volt mikor rákanyarodtunk a szopásra...a 10 centis sárba fölfelé az égbe ...