Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze ha min imum olyan alkat vagy mind a motorom....:173/58/nö és szőke
hozzám is jőhetsz
majd megyek hozzád lakni
így is , hogy ilyen drága vagyok ?
Alám is fekhetnél,díszvirágszál
Lásd milyen bunkó vagyok Marad annyi
csak Jani is így nevessen
nem tudom , majd meglátjuk , jó drága nő lettem az évégére , majd a fa alá teszem dísznek
akkor fotó is van tuti
de ezek , nem is rendőrök voltak , ha nem közterületesek , én nem láttam őket , csak 1-pasi szólt , hogy felírták a rendszámokat
aztán mennyi így a vége?
nehogy csak pislogjak a postásnak 2db 500assal a kezemben
Én 10 ezerrel megúsztam III. kerületben.
Gyorsan ?Mint egy csiga Tsókolom de van amibe 2 másodperces is tudok lenni
ma mindenhol kilyukadt a gumi?
na nálunk neeeem...csak más motoros is kapott defektet
Ügyes vagy TE,tudtam Én
hiper-szuper-mega-giga gyorsan dolgozol
Azt észrevettem Na,mostmár megy mindene .Át buzultam a belét.A teljesen megnyomhatatlantól a vajig betudod állítani Kíszen vannak Már ér így egymilliót
nemrég én vitatkoztam egy rendőrrel,meg akart büntetni olyan helyen ahol lehet parkolni
megmagyaráztam neki a dolgokat,szőke vagyok de annyira nem hülye
mindenbe belekötött de aztán végül nem lett bünti,belátta hogy rossz emberre talált most
azt mondják,ott bepróbálkoznak így a rendőrök,főleg a csajoknál...végül is biztos van aki inkább nem szól semmit oszt jól van,a rendőrnek biztos igaza van
és a röhej , nem is láttam , megállni tilós táblát , de elmegyek megnézni a Lőrinci -piacnál volt
aztán félora mulva Jani haverom is defektet kapott, az Öreg futonén, volt a tetején két drz-s srác azok is defektel kűzdöttek...

ezuton jegyezném meg ha a szikla kicsipi a belsőt egymással szemben két 2 centis repedésben abba hiába fujkáljátok a defekt habot... mint halotnak a csok..

szoval egyedűl maradtam ismét, és kurva jo volt csak a szemét helyeket másztam

és volt ma még egy jo dolog, ismét rá kellett jönnöm velűnk nem halnak ki a teljesen IDIOTÁK..

a sztori annyi van a Baglyason egy wellnes völgynek nevezett sziklás feljáro amit a helyi srácok jol be zorbáztak amennyi sziklát, csuszos farönköt csak lehet bele raktak a nyomba...

szoval járok mostanában oda minden hétvégén.,, és 3 hete még fel-le mentem rajta háromszor országut volt, najo a harmadikra azért már befáradtam, de a mult héten már tele volt kurva nagy fatorlaszokkal a felfelébe, meg szikla rakásokkal, hu mondom ez egész fincsi.

Nade ezen a hétvégén konkrétan ma már annyi fa volt benne azt hittem eltévedtem és egy fatelepen motorozok, vagy romániában vagyok, erre a teteje elött találkoztam két helyi haverral akik ott motoroztak benne vagyis inkább oxigénért könyörögtek annyira kész voltak... kérdeztem tölűk basszus ti zorbásitottátok igy szét ezt a helyet , röhögtek hogy ja a multhéten megdolgoztuk egy kicsit sthillel meg jo sok munka orával...

meg kell mondjam ŰBER GIGA KURVA JO LETT,, köszi, nagyon tetszett

ha ezen fogsz minden héten háromszor legalább 3 fel-let lenyomni akkor a jövő évi vp-i extrém enduro kupát előre megkapod , mivel az ideit ugyis megnyerted...
aki tudja kiröl van szo az ugyis tudja kiröl van szo...
hát volt minden..jó volt amúgy..
taki reggel hatkor ment haza a új diszkó megnyitóról...hulla részegen...képzelheted milyen fitti volt mikor rákanyarodtunk a szopásra...a 10 centis sárba fölfelé az égbe ...