ém is haza értem, és valami űber király fasza volt a mai nap.
a mai nap a defektek napja volt, jött egy srác, már az odauton defektet kapott, kettesben Jani haverommal kapirgáltuk a nyers erdőt,volt egy lefelé benne egy ilyen lépcső szerűvel, gondoltam ez pont jo lesz nekem én onnan leugrok a fincsi avarba...
kb 4-5 méterre vagyok erre a lukbol amit én benéztem hogy ott leugratok feláll egy kurva nagy kandiszno...
hahh, mondom anyád.. arrébb megy 5-6 métert aztán ott megáll és csak néz ,huzkodtam űveg gázokat, de le se szarta, csak ott nézett, ilyen mivan bazdmeg felbasztál álmombol, most akkor harcolunk.. pillantással!
aztán látta milyen erős vagyok meg hangosan visit a motorom, és meggondolta,
amugy meg kellett volna puszta kézzel ölnöm mint Bear Grylls-nek, és megettem volna a fehérjéért..
na,gyakorolgattam ma egy picit...van még hova fejlődni bőven, de én jól éreztem magam 20 perc után már tudtam menni 10-20 métereket. majd csinálok hátra egy vasat, hogy érezzem meddig lehet játszani. nyárig megtanulok rendesen kerekezni
bele a francba , a sok kapkodás , hajtás , rohanás
te csajszi,nagyon belejöttél a büntikbe
lehet , hogy lesz 1-tilós parkolásom a francba
a mai nap a defektek napja volt, jött egy srác, már az odauton defektet kapott, kettesben Jani haverommal kapirgáltuk a nyers erdőt,volt egy lefelé benne egy ilyen lépcső szerűvel, gondoltam ez pont jo lesz nekem én onnan leugrok a fincsi avarba...
kb 4-5 méterre vagyok erre a lukbol amit én benéztem hogy ott leugratok feláll egy kurva nagy kandiszno...
hahh, mondom anyád..
aztán látta milyen erős vagyok meg hangosan visit a motorom, és meggondolta,
amugy meg kellett volna puszta kézzel ölnöm mint Bear Grylls-nek, és megettem volna a fehérjéért..
kurva nagyot mentünk