Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közteres csak egy 20asra bűntet de a köztertől nem az apehhoz kerül az ügy ha nem fizeted be,hanem az önkormányzathoz,szóval szard le
ez igen
áááááááááá , neeeeee nem volt , se cetli , csak 1-pasi mondta , hogy a közterületesek , írták a kocsik rendszámát
ez a rekordom
köszönöm
bele a francba , a sok kapkodás , hajtás , rohanás
jól megkérik az árát
az 30ezres volt térfigyelőkamera?
jaaj add át Neki minden jókívánságomat!
te csajszi,nagyon belejöttél a büntikbe gyorshajtás...parkolás...mi jöhet még?
Sziszi névnapját tartottuk
lehet , hogy lesz 1-tilós parkolásom a francba
mizujs csajszi?
ém is haza értem, és valami űber király fasza volt a mai nap.
a mai nap a defektek napja volt, jött egy srác, már az odauton defektet kapott, kettesben Jani haverommal kapirgáltuk a nyers erdőt,volt egy lefelé benne egy ilyen lépcső szerűvel, gondoltam ez pont jo lesz nekem én onnan leugrok a fincsi avarba...

kb 4-5 méterre vagyok erre a lukbol amit én benéztem hogy ott leugratok feláll egy kurva nagy kandiszno...

hahh, mondom anyád.. arrébb megy 5-6 métert aztán ott megáll és csak néz ,huzkodtam űveg gázokat, de le se szarta, csak ott nézett, ilyen mivan bazdmeg felbasztál álmombol, most akkor harcolunk.. pillantással!

aztán látta milyen erős vagyok meg hangosan visit a motorom, és meggondolta,

amugy meg kellett volna puszta kézzel ölnöm mint Bear Grylls-nek, és megettem volna a fehérjéért..
szíííjjja
estére azééé csak hazaesz a fene mindenkit
még szép
hazaértem
kurva nagyot mentünk
kitartó leszek és sikerülni fog
nna mi volt? halálozás?
na,gyakorolgattam ma egy picit...van még hova fejlődni bőven, de én jól éreztem magam 20 perc után már tudtam menni 10-20 métereket. majd csinálok hátra egy vasat, hogy érezzem meddig lehet játszani. nyárig megtanulok rendesen kerekezni
megérkeztünk
én ugyan nem tekergettem, meg sem mozdult.......
mindig csak a píííz