Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem mondtam egy szoval sem hogy a rendőri vezetéssel nincs baj...

ahogy a mondás is tartja a fejétöl bűzlik a hal...ugy szar az egész ahogy van a kicsitöl a nagyokig..
van egy cimbim az is rendőr azt is rühellem
jaja egy álom

rühellem iket én is
nincsen friss
Nyihaha
lóestét !
Ja, csak manapság ha felemeli a hangját a sün a dzsippóval szemben, már azért is könnyen előfordulhat hogy rommá fenyítik

Ettől függetlenül nagy igazságod vagyon - sajnos
beütőőős emberről van valami hír
Nagymuterral varrattam
Megvan...
itt egy neked valo bringa...
Nem a sár a gond, hanem a mindenféle egyéb szálastakarmány, amitől összeállt az egész egy nagy kulimásszá és másfél óráig küzdhettem vele mire nagyjából sikerült lepucolni
hájj, adok én neked olyan kacat rezo védőt ha kell , kevlárbol...
mondjuk ilyen pénzbehajto rablo csűrhére, nem nagyon van szűkség,...

persze kell rendőrség meg fegyelem, meg közbiztonság... de inkább valami más arculatu rendőrségtöl várnám ezt ....

mondjuk olyan állampolgárokért lévőre gondolok... vagy lehet ez csak álom itt a balkánon.
emlékszem még a régi rendőrökre, a zsigulival járo a kocsmába is bemenni merő, és ha kellett egy jopár pofont is kiosztani merő rendőrökröl, na azoknak még volt tiszteletük....

szerintem...
Hy Dani. Honnan ez a postásmocis kézvédö? Látom ujitottál rezo védöt. Remélem az enyém még meg van......
de csak szükség van rájuk,nem?
én nem szeretem a rendőrőket...

tul sok negativ tapasztalat volt velűk kapcsolatban , és hosszu évek kitarto munkájával kivivták az utálatomat...

ez meg ami most megy hogy az állomány fele mást se csinál csak trafizik hogy legyen bevétel,a másik fele pedig pénztbehajt és bűntet orrba szájba...
könyörgöm már ilyen hozzá állással még egy tyuktolvajt sem tudnak megfogni....
ma mindenki(munkatársak,a bóótban a bácsikák,a postán az emberek)a rendőröket szidja!
elhiszem hogy mindenkinek van miért,nekem is van pozitív-negatív élményem velük...
de az ismerőseim között is van rendőr és tök szeressük őket
viszont NEM lennék rendőr
BéláNÉ..
Béláim
aztakurva olyan ámerikás ez a kézvédő nagyon ottvan
Hétvégén véget ért a kedvenc endurocross sorozatom, idén is Taddy lett a bajnok.
Aki még nem látta és szereti az endurocrosst annak érdemes végignézni a sorozatot.
Annyi a szemét a neten, hogy elvesznek benne a hasznos dolgok, gondoltam szólok, hátha valaki nem látta még.
Utolsó ütközet videója:
http://www.youtube.com/watch?v...

Jó szórakozást!
gyorsan szerelj fel még a motorra egy olyan giga műanyag lábvédőt mint ami régen volt a pancsikon, meg egy olyan kirakat méretű plexit előre mint ami a vespákon szokott lenni,

utána már csak valami kerekeket körbe vevő sárvédőt kell kitalálni hogy a sár ne jusson 10 centinél feljebb, esetleg egy vegyvédelmi ruha, az még belefér...
azt a pléhnyuszi kényes formádat...

mit gondoltál ha ősszel kimész terepre nem leszel sáros...