Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár nem is dagatt...
ja és nem sovány!
van valaki pest vonzáskőrébe a M0 közelébe egy srác aki szintén telokkal foglalkozik !kb 37 - 42 éves lehet ha jol emlékszem és kb 175-180 cm magas.tudja valaki a pontos nevét és cimét?
Havi,Débá,meg Fins is ezt mondta mikó csinálták Azé baszták ide
jajj ne izgass felfelé magic..telóval mert széjjelver az ideg
maki a horgász
jójestéket kinálok
Bitter Sanyi interjúja van a sport klubbon!
szia!
szép állapotú mi akartuk megvenni Kecskeméten a motort de találtunk másikat!..
rendes a tulaja szétszedték a vezérlés hangja miatt amibe zörgött a görgő,egy füst alatt meg is dugózták!
bátran megveheted egy mezei motorosé szinte ki sem használja csak azért vette mert a haverja is lecserélte a drz-t hát ő is,,talán még Zoli hozta hozzá az alkatrészt?..de tuti hogy volt megnézni szétszedett állapotában
3 nagy varázsló nem bírt vele,majd kiderül mire jutok
varázstelo.
A matrica a lényeg,gyünnek a varázslatok
én nem akarlak kiábránditani, DE nem tök mindegy hogy fakktori vagy nem faktori..?
egyek sem megy jobban mint a másik, sőt elárulom még csak nem is rugozik jobban, és mikor hajigálod ugyan ugy szikrázik meg kopik mind kettő....

vagy a matrica a fontos.?
NA,az vótam Én Jó estétet Nem szidni,mert azt a melót is meg kell csinálni valakinek.Az utcán csak végrehajtják azt amit kiadnak,ha nem tetszik onnan is lehet koccolni,mint bárhonnan
Zéé, van esztergomban egy 2007-es EXC 450 Fakktori, nyáron cseréltél benne dugót. Tudnál információt szolgáltatni a motorról? Hány üóra van benne, milyen állapotban van, miért kellett megbontani a blokkot stb.
Nekem mondod? Vasárnap többször majdnem melléültem...
kakuuuukkk...
végűlis igazad lehet inkább ne cipelj fél kilo plussz sulyt,
hanem hordj egy talicska lovét a kipufogo javitásra...
Stimmmel! Hatásos a Tied, csak a t...m cipel magával plusz sujt. Még a gumibol is kiengedem a fölös levegöt........
Na de Dani!
Ezen a motoron megélne a muskátli,annyi főőőd van rajta
rakj rá kettöt...

fontos a védelem, dupla condom.
Juhhhéééjj... Akkor már lesz kettőő! .......gyüjtöm........
de beszéljűnk inkább a hűvelygombárol...