van valaki pest vonzáskőrébe a M0 közelébe egy srác aki szintén telokkal foglalkozik !kb 37 - 42 éves lehet ha jol emlékszem és kb 175-180 cm magas.tudja valaki a pontos nevét és cimét?
szia!
szép állapotú mi akartuk megvenni Kecskeméten a motort de találtunk másikat!..
rendes a tulaja szétszedték a vezérlés hangja miatt amibe zörgött a görgő,egy füst alatt meg is dugózták!
bátran megveheted egy mezei motorosé szinte ki sem használja csak azért vette mert a haverja is lecserélte a drz-t hát ő is,,talán még Zoli hozta hozzá az alkatrészt?..de tuti hogy volt megnézni szétszedett állapotában
én nem akarlak kiábránditani, DE nem tök mindegy hogy fakktori vagy nem faktori..?
egyek sem megy jobban mint a másik, sőt elárulom még csak nem is rugozik jobban, és mikor hajigálod ugyan ugy szikrázik meg kopik mind kettő....
NA,az vótam Én Jó estétet Nem szidni,mert azt a melót is meg kell csinálni valakinek.Az utcán csak végrehajtják azt amit kiadnak,ha nem tetszik onnan is lehet koccolni,mint bárhonnan
Zéé, van esztergomban egy 2007-es EXC 450 Fakktori, nyáron cseréltél benne dugót. Tudnál információt szolgáltatni a motorról? Hány üóra van benne, milyen állapotban van, miért kellett megbontani a blokkot stb.
szép állapotú mi akartuk megvenni Kecskeméten a motort de találtunk másikat!..
rendes a tulaja szétszedték a vezérlés hangja miatt amibe zörgött a görgő,egy füst alatt meg is dugózták!
bátran megveheted egy mezei motorosé szinte ki sem használja csak azért vette mert a haverja is lecserélte a drz-t hát ő is,,talán még Zoli hozta hozzá az alkatrészt?..de tuti hogy volt megnézni szétszedett állapotában
egyek sem megy jobban mint a másik, sőt elárulom még csak nem is rugozik jobban, és mikor hajigálod ugyan ugy szikrázik meg kopik mind kettő....
vagy a matrica a fontos.?
hanem hordj egy talicska lovét a kipufogo javitásra...
Ezen a motoron megélne a muskátli,annyi főőőd van rajta
fontos a védelem, dupla condom.