Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello kitty!
Szerintem ezt nem nekem akartad írni!
amúgy hallottam olyat is, hogy taddy sose ült 4T-n ...és hát ugye bevették a gyári csapatba és ott még rolival is kell tudni menni....ezért ráküldték a 4T re ..megtanítgatták menni vele...és most a kéttével kezd bakizgatni mondták ők.......és most mikor ment elnéztem és ez ugrott be egyből a motorozásáról....olyan dolgokat vár el sokszor utolsó pillanatokban a kétütemtől főleg ilyen exc-s xc-s jellegű géptől mint egy négyütemű crosstól....
Nem tudom milyen szintű az amerikai triál bajnokság, de az Aaron csóka valami 10x nyerte már meg - és mivel tudtommal a triál-VB-n a Taddy sem nagyon volt ott a top-on, ellenben így is végigvert mindenkit (viszont az Aaron többször is lenyomta - annak ellenére hogy vagy 10 évvel idősebb Taddy-nál), ez asszem innentől mint tényező elhanyagolható

Hogy jön ide az hogy ki jó a krosszban?!? Ha egyszer nem krosszozók, hanem endurósok versenyeznek, nem tök mindegy?

Azt meg nem mondtam egy szóval sem hogy egyik vagy másik pálya erősebb vagy gyengébb lett volna a másiknál, csak azt hogy _másmilyen_ jellegű. Az amcsikban pl. nem volt földes ugrató, meg sima, akadály nélküli kanyar vagy egyenes sem nagyon - ellenben volt gecinagy dömperkerék, meg mocskos nagy sziklák, szóval szerintem jóval extrémebb jellegűek voltak ennél. Ettől persze még ezen se tudtam volna menni fél kört se hátonpörgés nélkül, de most nem ez a kérdés, mielőtt felhoznád (mint szintén teljesen témába vágó dolgot ).
Na,veszem a repülőjegyeket,visszük motorkat autót,mindent,menek is pakolni 8-ra nálad vagyok,kimegyünk márciusig
pénz van ott dögivel... europai is akkor megy át ha pénzt akar keresni, ha meg igazi versenyt akar vissza jön européba..
szerintem meg ez igy zöldség...

az ENDURO de tovább megyek még a TRIÁL is EUROPAI sport itt vannak a legjobbak belőle, minden téren , egy triál VB azt sem tudják kiafaszom az a Geoff AAron, de had ne kelljen sorolnom a világ triálos élmezőnyének listáját...

és ugyan ez van Enduroban is , a legjobbak itt vannak ez tény.

arrol nem is beszélve azért is hűlyeség amit beszélsz mert az amerikai pályák egy fokkal nem voltak triálosabbak, ez meg szerinted krosszosabb , márpedig ők krosszban jok...

semmivel nem volt ez gyengébb pálya mint las vegas ,vagy akármelyik, egyszerüen keményebb a mezőny, feszitettebb volt a tempo, tőbbet hibázott ő is, ennyi.
Hát amerikával,van valami baj.Csak fel van fújva,de nagyon.Kanadában istenítették a Klattot (krosszban)mikor elverte végre a ÖÖöööö húde nem juteszembe a Roy-t,na csak beugrott.Most meg Kornél kiment nyert is, kettedik is volt,na a lényeg itthon meg szorongatták néha a fiúk.VB-n meg, nagyon elől sokat nem volt .Mindemellett le a kalappal a gyerek előtt,sok meló van benne.
Szerintem meg annyiról szólt az egész hogy az amcsi endurokrossz az egy sokkal extrémebb, triálosabb jellegű verseny (nem véletlen hogy a másik nagy ász abban a sorozatban egy amerikai triálos, Geoff Aaron - azokon a pályákon szvsz ők ketten ugyanúgy kifújták volna az Aholának meg az enduro VB-s arcoknak az orrát ahogy a többi amerikai versenyzőével tették), ez meg inkább krosszos/endurós pálya volt, amiben Taddy "csak" egy a sok jó motoros közül...
megyek is aludnyi, szép estét mindenkinek..
na igen a nagy amerikában meg szarrá alázott mindenkit , csak itt tele van minden sarok jobbnál jobb endurosokkal...

meg is látszik az álláson még a 4. helyezett is majdnem megfogta 1 pont hiján.

Standings 2011.

1. Mika Ahola 51 pont.

2. Joakim Ljunggren 45 pont.

3. Tadeusz Blazusiak 43 pont.

4. Thomas Oldratti 42 pont.

5. Graham Jarvis 29 pont.
ja van pár hülye kit érdekelnek,a lényeg a jókedv !Te szoktad mondani szorakozni kell
ááá ez inkább vicces sztori volt ezzel a: Hát akkor szégyeld magad, végmondattal...

a mai napig sulyos röhöghetnékem támad mikor eszembe jut, főleg ugy hogy még az ostoba feje is eszembe jut hozzá.
te neked nem kéne már alukálnod ilyenkor ?
jaja itt ott voltak a sarkában ahogy mellényúlt valaminek már mentek is neki el...
aztán rájöttem hogy mi van Taddy-vel...

az van hogy ez itt a világbajnokság Europában tele jobbnál jobb europai motorosokkal Ahola, Joachim, Jarvis, stb stb, azért szorongatták annyira és azért hibázott annyit..

lehet hogy amerikában lealázta folyton az egész mezőnyt 1 körrel, de itt europában már fel kell kötni a gatyot.
egyszer volt hol nem volt...Túl erős volt
ÁÁ nam hiszem el mindig betalálnak a hülyék
ja swzépek...
de végre egy videó amin izgultam......
de szépek azok a 2t Bergek..

a második esést Taddy simán azon baszta el hogy trűkközni akart valami figurát, csak nem jött be, aztán a leérkező se jo helyre ugrott rögtön..
kár érte pedig szépen ment, de a tulzott magabiztosság hibája elérte sajna.
szia,rmz-be hogy hogy öhlins van?te raktad bele?
az a trend hogy az emberek agyát kimosta a média,hogy a krosszmotoros természet vandálok meg hasonlok...

sok barom egyszerű faék meg ha terep motort lát rögtön előveszi az ostoba arcát, és elkezd hőbölögni ,mert azt hiszi márpedig ezt lehet mert ezek valami természetkárosito bűnözök...

értem én hogy egyszerübb minden problémát ráfogni arra a pár 100 terepmotorosra , addig se figyelnek az emberek a valos problémákra, ők meg szabadon azt csinálnak amit akarnak..

de ha majd elfogy az összes erdő, mindenhol szemét hegyek lesznek a természetben, kilővik az összes vadat, azt utolag majd mire fogják..?
akkor már elég nehéz lessz a terep motorosokra visszamenőleg ráfogni azt a szabad rablást ami az erdőkben van...

vicc ez a természetkárosito terepmotorosok, mint fő probléma...