Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megy az,de egyenlőre itthon kell ezt előkészítgetni,itt mindenem adott hozzá Majd,ha gyárat csinálunk, kimenünk
kűggyed

fogyoeszköz rendesen...

cimet ugyis tudod, egyszer pedig meghálálom, én térdeplek elötted..
hoz majd nekünk fini német csokit csak kár hogy nem szeretem
jaja...
mienk is mindíg megeszik egyet..és attól a bolyhos szartól amivel egyikmásik ki van tömve olyanokat öklendezik néha..
tanulj meg alaphangon németűl huzzál kifelé németbe, és miller leszel belőle 3-4 év alatt.

ennyi.
fúúúj de malac vagy
most máá tudom hova transzportálom a sok kacat plüssvalamit
egyszerű kutyáhozjutás olcsón ronisnál...
ma nem dódozom
de még nem csináltam ma semmit..vagyis de.megtömtem a mosógépet
na meg egy kicsi havat lapátoltam de úgyis elolvad
hogyne tudnám
Még Én se tudom mi lesz,csak a pofám lengetem,terjeszkedés van kifelé is Írígyek,basszák meg A konkurencia meg csinálja meg normálisan azt akkó oda mennek nem ide.Nem kötelező hozzám jönni,de aki idejön annak igyekszem faszán megcsinálni a legszarabbat is,a lehető legjobbra.Nekem nem a zsé számít,azt leszarom,csak ne unatkozzak meg fasza telók legyenek
Akkor hoztuk el, kicsit meg volt illetődve... Azóta szétrágott mindent amihez hozzájutott 380-as vezeték, diszperzites vödör, autó-fékcső... Meg a 180cm-es kerítést most már 3 m-esre kellett emelni... 2.40-2.50-nél még kijött...
De nem igazán lehet harragudni rá...
ez a fajta alapbol igy néz ki ha vidám akkor is..
ez ugyan az amit én irtam csak tömören 4 szoban..
milyen szomorú itt a kutyád raks...egyik régi osztálytársamra hasonlít..de nagyon..annak voltak ilyen szemei meg tekintete
tudod , nálam kell térdepelni értűk..
mint a madár...palimadár
de ha elkezded nyitogatni ilyen pályán szerelős beállitgatosban drágábban a szárnyaidat, akkor rövid időn belűl megjelenik majd jo magyar szokás szerint az alád keresztbe tevős mentakitás, a konkurenciátol, az irigyektöl stbstb...

ezt csak joindulatbol mondom.

nehogy utána vissza sird a kis suklidat mikor még olcsobban , kevesebb emberi faszság miatt idegeskedve dolgoztál.....
hogy száll el a pali
reggel autóztam,akkor szakadt a hó,nem lehetett látni semmit
most bezzeg már nem hullik semmi..
benzinkúton rámszóltak hogy nehogy mááá oda kotorjam a havat a szélvédőről meg a lámpáról mert azt nekik el kell lapátolni!
felkaptam a lapátot és ellapároltam onnan azt a 3 maréknyi havat,azt odaszóltam a srácnak,nehogy mááá megerőltesd magad,ezért kapod a pénzedet,nem?
na oda sem megyek többet,nem mintha ettől csődbe menne de csakazért sem
Pedig az vagy minimum a 4 szerese lesz
Hűha, pedig még én is szerettem volna csináltatni...
De még a fizetést várom...