Még Én se tudom mi lesz,csak a pofám lengetem,terjeszkedés van kifelé is Írígyek,basszák meg A konkurencia meg csinálja meg normálisan azt akkó oda mennek nem ide.Nem kötelező hozzám jönni,de aki idejön annak igyekszem faszán megcsinálni a legszarabbat is,a lehető legjobbra.Nekem nem a zsé számít,azt leszarom,csak ne unatkozzak meg fasza telók legyenek
Akkor hoztuk el, kicsit meg volt illetődve... Azóta szétrágott mindent amihez hozzájutott 380-as vezeték, diszperzites vödör, autó-fékcső... Meg a 180cm-es kerítést most már 3 m-esre kellett emelni... 2.40-2.50-nél még kijött...
De nem igazán lehet harragudni rá...
de ha elkezded nyitogatni ilyen pályán szerelős beállitgatosban drágábban a szárnyaidat, akkor rövid időn belűl megjelenik majd jo magyar szokás szerint az alád keresztbe tevős mentakitás, a konkurenciátol, az irigyektöl stbstb...
ezt csak joindulatbol mondom.
nehogy utána vissza sird a kis suklidat mikor még olcsobban , kevesebb emberi faszság miatt idegeskedve dolgoztál.....
reggel autóztam,akkor szakadt a hó,nem lehetett látni semmit
most bezzeg már nem hullik semmi..
benzinkúton rámszóltak hogy nehogy mááá oda kotorjam a havat a szélvédőről meg a lámpáról mert azt nekik el kell lapátolni!
felkaptam a lapátot és ellapároltam onnan azt a 3 maréknyi havat,azt odaszóltam a srácnak,nehogy mááá megerőltesd magad,ezért kapod a pénzedet,nem?
na oda sem megyek többet,nem mintha ettől csődbe menne de csakazért sem
fogyoeszköz rendesen...
cimet ugyis tudod, egyszer pedig meghálálom, én térdeplek elötted..
ennyi.
de még nem csináltam ma semmit..vagyis de.megtömtem a mosógépet
na meg egy kicsi havat lapátoltam de úgyis elolvad
De nem igazán lehet harragudni rá...
ezt csak joindulatbol mondom.
nehogy utána vissza sird a kis suklidat mikor még olcsobban , kevesebb emberi faszság miatt idegeskedve dolgoztál.....
most bezzeg már nem hullik semmi..
benzinkúton rámszóltak hogy nehogy mááá oda kotorjam a havat a szélvédőről meg a lámpáról mert azt nekik el kell lapátolni!
felkaptam a lapátot és ellapároltam onnan azt a 3 maréknyi havat,azt odaszóltam a srácnak,nehogy mááá megerőltesd magad,ezért kapod a pénzedet,nem?
na oda sem megyek többet,nem mintha ettől csődbe menne de csakazért sem
De még a fizetést várom...