látták miért kell mert motorral mentem a csavar nagykerbe, és beáltam az udvarba, simán kijött a személyzet körbe állták a motort és nem NORMÁLIS-nak tituláltak..
100 kilométerenként elkopnak ? tegyél faktorycsavart !
amúgy próbálnám én is beletekerni a csavarokat de mindíg kitalálnak valamit...mára szallagavatar...
holnap budapest...
hétfő talán ....
nekem a gyerek itt erőlteti a túlélés törvényeit a tévében..nagyon nézi a discoveryt...
múltkor fogott egy zöld békát és kint az udvaron kalapáccsal elszenderítette.. lebaszom mondom neki mit csinált stb.,..és mondja múltkor látta a discoveryn, hogy a kis zöld béka veszélyes...nyílmérget is ebből csinálják és, hogy majd mossam meg a kalapácsot nehogy meghaljak..6 éves...
mi meg osztogatjuk folyton a csajoknak, hát nem csoda hogy tulálnek minket...
minden csoda 3 napig tart...ha legközelebb mész,már nem leszel világszám
nem értem miért, szerintem inkább velűk van baj..
mé láttatok már gyereket szétesni ?
mennyibe kerül a darabja az acélcsavarnak ...?
direkt igy baszik ki a csavar ipar szegény téli motorosokkal..
aztán adj neki háturu..
az ember aki mindent megyeszik a fehérjéért, még téged is..
amúgy próbálnám én is beletekerni a csavarokat de mindíg kitalálnak valamit...mára szallagavatar...
holnap budapest...
hétfő talán ....
múltkor fogott egy zöld békát és kint az udvaron kalapáccsal elszenderítette.. lebaszom mondom neki mit csinált stb.,..és mondja múltkor látta a discoveryn, hogy a kis zöld béka veszélyes...nyílmérget is ebből csinálják és, hogy majd mossam meg a kalapácsot nehogy meghaljak..6 éves...
amugy tényleg jo buli ez a nagyszőges, a nagyhoban, meglepően jol elmegy és igen fasza az egyenes futása is, mindenkinek ajánlom probálja ki.
lassan fel kell restaurálnom a középső sor csavart, mert vészesen elfogytak, most kap majd 8.8-as acél kapupántot,