Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért most hogy kitaláltad , hogy pénzért kéne adni ettől függetlenül mankának adhatunk még barátiból ingyen .... jó csak eccer eccer ..
leszarom ki mit gondol, meg mond,
az hadján hogy a legjobb ragaszto , DE A TUDOSOK MEGÁLLAPITOTTÁK HOGY A SPERMÁBA VAN A LEGJOBB ÖREGEDÉS GÁTLO SZER a spermedrin...

mi meg osztogatjuk folyton a csajoknak, hát nem csoda hogy tulálnek minket...
nem számít ha hülyének néznek....
minden csoda 3 napig tart...ha legközelebb mész,már nem leszel világszám
látták miért kell mert motorral mentem a csavar nagykerbe, és beáltam az udvarba, simán kijött a személyzet körbe állták a motort és nem NORMÁLIS-nak tituláltak..

nem értem miért, szerintem inkább velűk van baj..
15 ft. és kb 150 kell hátra .
hátt izéé...azt nem láttam
szia
azt tudtátok, hogy a sperma a legjobb ragasztó a világon ?

mé láttatok már gyereket szétesni ?
még jó hogy nem tudnak az asztalok beszélni
néztek gondolom a csavrboltba hogy mi a gecinek neked 10.10 es kapupántcsavar ..a disznóólba...

mennyibe kerül a darabja az acélcsavarnak ...?
hajaj...de tudok ám
csokolom magácska tud valamit az asztalokrol...
tennék én faktori csavart de sajnos nem lehet kapni 10.9-es, 8-as kapupánt csavart

direkt igy baszik ki a csavar ipar szegény téli motorosokkal..
nem kell ahhoz ragasztóóó
amugy én az asszonnyal ugy csinálnám hogy rádönteném a konyhaasztalra, és a lábaihoz powertapezni a kezeit- lábait...

aztán adj neki háturu..
neked a gyerekkorod is ilyen volt nem :?
a kis Bear Grylls rajongo...

az ember aki mindent megyeszik a fehérjéért, még téged is..
Fast killódsz a telókkal? Ejj bassameg
A gyerek fél órája küzd a cipzárral a mellényén,nagy szuszogások közben,és nem adja fel
Megcsinálom Én is,az asszonnyal
100 kilométerenként elkopnak ? tegyél faktorycsavart !
amúgy próbálnám én is beletekerni a csavarokat de mindíg kitalálnak valamit...mára szallagavatar...
holnap budapest...
hétfő talán ....
nekem a gyerek itt erőlteti a túlélés törvényeit a tévében..nagyon nézi a discoveryt...

múltkor fogott egy zöld békát és kint az udvaron kalapáccsal elszenderítette.. lebaszom mondom neki mit csinált stb.,..és mondja múltkor látta a discoveryn, hogy a kis zöld béka veszélyes...nyílmérget is ebből csinálják és, hogy majd mossam meg a kalapácsot nehogy meghaljak..6 éves...
ma megint ki kell menni gurulni sűt a nap...-2 fok 20 centi ho, mikor motorozzon az ember ha nem ilyenkor.

amugy tényleg jo buli ez a nagyszőges, a nagyhoban, meglepően jol elmegy és igen fasza az egyenes futása is, mindenkinek ajánlom probálja ki.

lassan fel kell restaurálnom a középső sor csavart, mert vészesen elfogytak, most kap majd 8.8-as acél kapupántot,