Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és élőben egy elképesztően kedves szerény fiu....

ilyen kis csendes visszafogott, aztán mikor felveszi a sisakot, átalakul UFO-vá, és ugy megy hogy az ember csak les hogy ezt igy is lehet..
ez a Chirs fiu jelenleg az egyik legjobb extrém enduros....
szép napot,. ejj dejo volt ma is a motorozás, elmotoroztam a csavarboltba is vettem új 8-as kapupánt csavarokat, jo sokat.
.....miközben már 380-ért is van 2001-es.
Nyilván mert rendszámos, mert kurrrrvajó és persze azért mert az enyém volt
hogy van ezeknek még mindíg áruk...
Hihetetlen....
Szia Zoozze!

Ehhez sajna nem értek, de első ránézésre ezen a fórumon dumálók szerintem tudják a megoldást:
IGO 8 PC
Kérdezd meg ott, talán ők tudnak segíteni.
Csak érdekelt, hogy felújítható állapotban van-e, de majd írsz, mi újság vele, ha odajutsz.
RMX apró darabokban, s még úgy is áll vagy 1-2 hónapot...
Elvonási tüneteim lesznek, mire elkészül...
Volt?Még van Nem jutottam még ahhoz A másikat is nemrég kezdtem el.
iGO-hoz jók a TopMapsos térképek, MO-n annak van a legjobb lefedettsége tudtommal, telefonon én is azt használom és tökéletesen karaj.
Árulják a volt gépemet
Nem tom megnézni, de szerintem hátul....

Jut eszembe...ismertem egy olyan lányt, aki kibaszottul meg tudta szorítani....huuuuuu....mind a kettővel...nem amatőr
Keveset navigálok...
ez nem jó?
nade melyik lyukon, ez csak ugy a tudományos an érdeklödő kiváncsiságom miatt kérdezem...

esetleg megtennéd hogy megnézed...
minnyá...csak az asszony telefonál...már vagy 20 perce beszél....alul vesz levegőt..
látom igyekszik.-.de nekem ez a polc gyanus
a csuszoszár felpattogzást ugy tudod orvosolni hogy veszel egy új csuszoszárat ha érdekel megmondom azt is hol kapsz méterben

de ez szuper titkos..
a boltos is mekkora,

ezt néhael kéne játszani egy pár boltba,
http://youtu.be/jD7lbld5AM4
theo te nagy hekker vagy ..van olyan navigésön programom a laptopon hogy igo8. és faszán megy pc-n...minden oké hozzászúrok egy usb gps vevőt és remekül működik..
egy bajom van kéne hozzá frissebb térkép...legalább magyar mert pl. a megyeri híd nincs rajta ..és töltögettem le ezt az meg ki tudom cserélni benne magyarországot de a frissebb sima navigációból szedett magyarfájl nem műkszik...átnevezve meg sehogy..szóval kérdés az lenne nem találkoztál-é már ilyesmivel ? vagy honnan lehet ne szedni frissebb cuccot...persze ilyen pc. verziót ..köszi
nekem is
Olyan szituban szoktam is idézni, hogy "a vevőnek mindig igaza van...a vevő, ez volnék én"
Szegény duglász kicsit le van mostanában harcolva, de nagyon szurkolok neki.
Csika Mester!

Milyen állapotban volt a hátsó SHOWA gátló, amit küldtem a Petyával felújítani? (Csúszószár felpattogzást tudtad orvosolni?)

Thx.
kedvenc jelenetem
meg az a bajuk hogy én SOHA nem engedem másnak hogy tankoljon a kocsimba,motoromba meg főleg nem
mindig jönnek hogy had segítsenek mert összekoszolom magam meg a nők szeretik ha kiszolgálják őket...hát én nem tartozom abba a kategóriába.
van egy srác,Ő már tudja egyszer még meg sem szólalt csak robogott oda...én meg mondtam neki egy szusszal hogy nem érdekel a W-power,nem kell tankolni helyettem,nem kell lemosni a szélvédőt,nem lapos a gumi,olaj is rendben...ja és nem kell jópofát vágni ha utálsz dolgozni Ő megismer,azóta messziről kiabál,köszön
azt szeretem....
Aztakurvaannyát

Biztos nem hallotta még, hogy a vevőnek mindig igaza van.