Tosszátok meg,én már 1/2 6-óta fent vagyok! Csörgött reggel a bio vekker! Be kellene már állítanom rajta valami más csörgő hangot,mert mindig csak az APPPAAAAA van.
olvasgatok csak nem szólok közbe pedig berakhattam volna énis a 4 kutya képét itt a kibaszott vizsgaidőszak a nyakamon meg jönnek az utolsó zárthelyik is aztán mélyen szopogatás van most kedden kiszopatnak 2 zhval meg utána 15.én,de utána 17.én úgy megünneplem a születésemet hogy ember nem lesz a talpán amúgy meg geci a ktm...2x is hanyatt baszott a telókba már semmi olaj nincs... olajshoba 4500ftért adnának 1 lityó motorex 5w-s olajat leeht Csika lesz belőle nem tom... meg akkor veled majd elcseréljük a hátsó felnit meg stb aztán vagy megmarad kabalának a 400as vagy elviszik potom 230 körül csak tartsunk már ottan
hát ha ideírod nem soká......ig ma pont reggel erre a gondolatra ébredtem, hogy odautazok ehhez a fasszopóhoz és agyonverem mert azért kerül mert lóg 38 ezer forinttal...és megmondom neki , hogy válasszuk ketté a két biznyákot....
de azért adjon pénzt mert itt a mikulás....jézuska...meg minden...
ezeket a térképeket széthekkeltem...
megvan már minden..de sajna nem kompatibilis ek teljesen ..
mert az egyikből szedem ki a megyerihidas magyarországot a másikba minden oké..de nem akarja az igazságot..
amugy szép dolog a Factory, főleg hogy a sár alatt semmi nem látszik a narancs szinű kacatokbol..
de azért adjon pénzt mert itt a mikulás....jézuska...meg minden...
Zozi! Mikor lesz 640es legalizált supermotom?
jóóóóóóóó reggelt vietnam!
én most nagyon de nagyon kialudtam magam
Akkor most duplájába kerül a reklámidő minden másodperce mint rendesen?
csak azért mutogattam mert főműsoridőben nincs itt senki
na ki tudja mi...?
az hogy nem kell oldalsztender, csak leszálsz a motorrol és megáll magátol ott ahol van..
megvan már minden..de sajna nem kompatibilis ek teljesen ..
mert az egyikből szedem ki a megyerihidas magyarországot a másikba minden oké..de nem akarja az igazságot..