Gyerek koromba 50 méterre laktunk az erdőtől,ahol az oroszoknak volt harckocsi bázis,meg vezetési gyakorló pálya. Nálunk is volt olyan hogy tankal mentek a kocsmába,aztán még a csöve be is lógott egy kicsit a kocsma ajtaján! Vagy úgy szedték az almát,hogy előtte megkötötték drótkötéllel a fát,aztán kitépték gyökerestől! A legfaszább az volt,amikor éjjel tartottak gyakorlatot! A szekrénybe megindultak a tányérok!
Hasonló sztorit a fősulin is mesélt az egyik tanerő...meg a '68-as balhéről is hogy vmelyik magyar alakulatnak az volt betervezve hogy szépen átvonatozzák a technikát Komáromnál, ott kivagoníroznak és mennek a dolgukra...csak előtte a ruszkik kigangoltak a Monostori Erődből, azt' lábon átverettek a hídon...úgyhogy nálunk egyből borult a terv, mert nem maradt sín amin a vonat át tudott volna menni
Nem lesz rövidebb,a rögzítőgyűrű beljebb van,semmi nem változik.Még jó,hogy a barom tervező , az alsó alu védőjének nagy helyet hagyott.Abból is leszedek ugyanennyit,azt kutya észre sem veszi
következő a történet..katonaság ..felvagoníroztuk a harcjárműveket a rámpánál ...
oroszok ugyanazon a vasútállomáson egy vágánnyal beljebb vonatuk félig kint a nyíltvágány és az állomás közötti rendezőszakaszon...fent a vagonon tankokkal ők is ...eccercsak harci riadó háború légitámadás lett...nekik...és beugráltak mindenbe és ahogy voltak indítottak és keresztbefordult 15 tank kb...és leléptek a vagonról ...ami persze ahogy kirúgták magukalól feldőlt meg kilépett a sínből stb...hát gecinagy volt a kupleráj olyanyira hogy 4 napig ott álltunk mert nem fértünk ki tőlük amíg összetakarították a szart ...
Tiszta ovál volt az alja Megmértem,mondom kifér,befele ment kifele nem.Húzgálom,nem jön,má technikásan ugráltam rajta,nem jön,KAlimpa,nem jön,nagyobb kalimpa,nem jön.Nem baszol ki velem,lerögzít emelő,nem jön.Kúva anyád levágtam egy karikát 2 ütés kijött Mindez 2 és fél óra szopka úgy elment,észre se vettem
Nekem nincs semmiről,de nagyon szerettem én is velük dolgozni.Ha tele volt a tököm a nappal,akkor beültem a dózerba,aztán elkezdtem vele tologatni. Csöröghetett meg rezeghetett ám a telefon.Biztos nem vettem észre,nyugalom volt!
amúgy már felszerelkeztem belőle
valaki tudna olyan oldalt ahonnan mouss belsőt tudnék rendelni?
lehet nem jól írtam le de nem az a lényeg
oroszok ugyanazon a vasútállomáson egy vágánnyal beljebb vonatuk félig kint a nyíltvágány és az állomás közötti rendezőszakaszon...fent a vagonon tankokkal ők is ...eccercsak harci riadó háború légitámadás lett...nekik...és beugráltak mindenbe és ahogy voltak indítottak és keresztbefordult 15 tank kb...és leléptek a vagonról ...ami persze ahogy kirúgták magukalól feldőlt meg kilépett a sínből stb...hát gecinagy volt a kupleráj olyanyira hogy 4 napig ott álltunk mert nem fértünk ki tőlük amíg összetakarították a szart ...
Egyszer láttam olyat,amikor a gyerek oldalra szált le a trélerről. Na se volt gyenge! Csak néztünk először,hogy ez mi a faszt akar!
http://youtu.be/zUvcrL9ojjo
én simán neki állnék, gyakorolni kell ,és fejben kell nagyon ott lenni.