Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom de nálunk is van pl....
jajj köszi..így emléxel mit kerestem ...

amúgy már felszerelkeztem belőle
jó reggelt kívánok uraim
valaki tudna olyan oldalt ahonnan mouss belsőt tudnék rendelni?
lehet nem jól írtam le de nem az a lényeg
Jó reggeltet mindenkibe
Gyerek koromba 50 méterre laktunk az erdőtől,ahol az oroszoknak volt harckocsi bázis,meg vezetési gyakorló pálya. Nálunk is volt olyan hogy tankal mentek a kocsmába,aztán még a csöve be is lógott egy kicsit a kocsma ajtaján! Vagy úgy szedték az almát,hogy előtte megkötötték drótkötéllel a fát,aztán kitépték gyökerestől! A legfaszább az volt,amikor éjjel tartottak gyakorlatot! A szekrénybe megindultak a tányérok!
ki az ágybóóól
Media marktban Szarnyas fejvadasz kekrejben mindenfele extraval 7ezer forint, ha jol emlekszem te kerested.
Hasonló sztorit a fősulin is mesélt az egyik tanerő...meg a '68-as balhéről is hogy vmelyik magyar alakulatnak az volt betervezve hogy szépen átvonatozzák a technikát Komáromnál, ott kivagoníroznak és mennek a dolgukra...csak előtte a ruszkik kigangoltak a Monostori Erődből, azt' lábon átverettek a hídon...úgyhogy nálunk egyből borult a terv, mert nem maradt sín amin a vonat át tudott volna menni
A faszt Má,hülyeségeket írok .visszamegy így, azt jóvan.Me variálgatni kéne
Nem lesz rövidebb,a rögzítőgyűrű beljebb van,semmi nem változik.Még jó,hogy a barom tervező , az alsó alu védőjének nagy helyet hagyott.Abból is leszedek ugyanennyit,azt kutya észre sem veszi
csávó hogy dolgozza ezt föl majd ..rövidebb lesz neki rugóútja 4 milliméterrel ezért nem lesz világbajnok...
következő a történet..katonaság ..felvagoníroztuk a harcjárműveket a rámpánál ...
oroszok ugyanazon a vasútállomáson egy vágánnyal beljebb vonatuk félig kint a nyíltvágány és az állomás közötti rendezőszakaszon...fent a vagonon tankokkal ők is ...eccercsak harci riadó háború légitámadás lett...nekik...és beugráltak mindenbe és ahogy voltak indítottak és keresztbefordult 15 tank kb...és leléptek a vagonról ...ami persze ahogy kirúgták magukalól feldőlt meg kilépett a sínből stb...hát gecinagy volt a kupleráj olyanyira hogy 4 napig ott álltunk mert nem fértünk ki tőlük amíg összetakarították a szart ...
Tiszta ovál volt az alja Megmértem,mondom kifér,befele ment kifele nem.Húzgálom,nem jön,má technikásan ugráltam rajta,nem jön,KAlimpa,nem jön,nagyobb kalimpa,nem jön.Nem baszol ki velem,lerögzít emelő,nem jön.Kúva anyád levágtam egy karikát 2 ütés kijött Mindez 2 és fél óra szopka úgy elment,észre se vettem
ezt jól agyonszervízelték...lehet sokszor kicserélték az olajat benne és nem járódott be rendesen
Csikusz szopik
megyek én is aludnyi. csáá
elteszem magam holnapra,legyetek rosszak mert nem éri meg jónak lenni
Komolyan megoldotta az ember.

Egyszer láttam olyat,amikor a gyerek oldalra szált le a trélerről. Na se volt gyenge! Csak néztünk először,hogy ez mi a faszt akar!
ezt láttad már, csávo 40 mp- alatt felrakja a bobit rampa nélkül.
http://youtu.be/zUvcrL9ojjo
Ebből lesz csilliárdos!
komoly. tud a csávo.

én simán neki állnék, gyakorolni kell ,és fejben kell nagyon ott lenni.
szegény Csikuszom meg csak dolgozik és dolgozik
Nekem nincs semmiről,de nagyon szerettem én is velük dolgozni.Ha tele volt a tököm a nappal,akkor beültem a dózerba,aztán elkezdtem vele tologatni. Csöröghetett meg rezeghetett ám a telefon.Biztos nem vettem észre,nyugalom volt!