Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apa meg majd épít neked darut
nekem sok kedvencem van...
a másik szerelmem a munkagépek van kb 25-re vizsgám ,egy időben gyűjtöttem hogy minél többöl legyen meg a toronydarut még lehet megcsinálom...
http://youtu.be/08mIVSQdfKs nem mai felvétel,de nagyon komoly. Erről mindig az jut eszembe legelőször,hogy a faszom aki megcsinálná!
épitkezésen csatornáztunk,munkagépes 5órakor mondta neki lejárt a munkaideje,egész nap bénázott!jött helyette egy frankón indián csávó.egy óra alatt többet csinált mint a másik egész nap!minden mozdulata hasznos volt!elöl ásott,hátul temetett,közbe tömörített.mindenhol vannak bénák és profik
én tényleg tátott szájjal néztem ezeket,le a kalappal előttük
rohadt gyorsan telik az idő
jövő hónapban lesz a fiam 8 éves
Volt egy csóka,aki leragasztotta a gyufásdobozt,aztán rendesen kinyitotta egy 24 tonnás kotróval!
voltam egyszer Manitou versenyen...vagy rakodóverseny vagy mi...hát csak lestem,miket megcsinálnak vele,a gyufásdobozt felemelik meg ilyenek..
Szerintem nem esünk kétségbe! Ha mégis,akkor majd kérünk telefonos segítséget!
Ilyen volt a másik kedvencem! Egyszer jött hozzánk dolgozni egy öreg szaki. Vagy 30 éve dolgozott ilyen szarokon,na az olyanokat művelt a gépekkel,hogy csak lestünk.Mocskosul értett hozzájuk!
és ha már 2 nő van akkor már bibi van
Zsu kivétel
itt mindig ez van
de én szejetem Őket
Azt már megfigyeltem,hogy ahol megjelenik egy nő,ott egyből elszabadul a pokol! A sok kan,mindjárt nem is tud másról beszélni!
azt én is élvezném
fiúnak kellett volna születnem
jól látom hogy ez máá megint nem az a topic....
Nekünk voltak munkagépeink.Ezzel szerettem ökörködni a legjobban. Egyszer egy régi épületet bontottunk,és a kollégámmal komoly közelharc alakult ki azért,hogy ki nyúljon be a kanállal az ablakon,és tépje ki a falat!
egyikünk ott nézne persze
felkértelek volna amúgy is egy konzultációra
szóval nyissam nagyra a számat?
gondolom a számon keresztül gondoltad a belémnézést
nem nézek olyan agyhalott műsorokat.

még ha fegyvert fogtok a fejemhez se...
nincs használt gumim
ami annyira tropa az le van füstölve róla
Aszisztálhatok önnek professzor úr?
kűggyé két használt gumit aztán összedobok neked rá szöges gumit...

ugyis annyi belviz van Fehérvár környékén mint atom, azok pár nap mulva telibe fagynak és lehet tesztelni a drágádat...

ha beszakad se mély, max 10-20 centi.

mekkora poén lenne...
A helyi mulató egységben nem élne túl egyik sem 5 percnél többet!