Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj én is utálom! A sok mosás,karácsonyi terítő vasalás,nagy takarítás,nem győzöm mosni vasalni a gyerekek ruháit,sütni,4 fogásos ünnepi ebédet főzni,ajándékot vásárolni csomagolni!
én is így vagyok vele , ez már nem a szeretett ünnepe , hanem a gondoké manapság , már majd nem mindenhol az van ,, sajna ,,
áááááá nem , menni jobb , sok volt a készülődés , tudod sütés , főzés és jön a karácsony áááááá
szia drága.az jo progi
szia drága , látom , tegnap hiányoltál örülök neked , legalább valakinek hiányzom
vendégek voltak , párom , kisebbik lányom szülinapja volt .
Szia Zoozee!

Ezbergben te indultál is 2007-ben? Milyen volt élőben? Voltál kint azóta?
Köszi a képeket, jöhetnek itt is, de azt nem értem, miért nem működik a címem, mostanában utálnak a számítógépek a dolog kölcsönös én is őket
Éreztem, hogy valami nem stimmel vele azért is ment,
de most már szakember kezek rendbe tették.
Majd valamikor átküldöm az elsőt is, ha lesz rá zsém.
Helló!
mi ujság?
jo napot +10fok
jó reggelt !
szeva.

a hátulja egyelőre gumi hevederes verzioban van kitalálva, amire vagy szőgvas darabol, vagy T vas lesz rá csavarozva azok lesznek a lapátolo fogak...

egyenlőre ez az elképzelés de még alakulhat a dolog.
Szasz,mivel nem tudok képet kűdeződni,me visszadobál a címed,kapod itt.Hátha annyira nem visítnak a többiek Vót gyíkja rendesen
Hát ennyit azért ez nem ér meg...az olcsóbb változat kb. 600eFt, ennyiért "jó" állapotú komplett használt motort lehet venni.
Gondolom te jóval költséghatékonyabban hozod majd össze!
A hátuljára rendes gumi lánctalpat akarsz beszerezni?
Esetleg szerezz sima gumihevedert(szállítószalag) és csavarozd fel, mint a hátsó kereket
Jó reggelt!
Itt eső esik...
Kikapcsolódásnak egy pár videó, aki még nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watc
h?v...

Utóbbinak van második része is, ez a Letti gyerek is jól nyomja!
itt sűt a nap , és 30 fok van árnyékban, kurva életbe hogy nem megy a légkondi...
Bassza meg, itt esik az eső
ezt már szabadalmaztatták, elvileg egy szlovák srác találta ki , de a gyártás made in usa-ban van a neve : snowXcycle.

de ezen kivűl van még egy rakás tipus
ggelt
Viszont kívánom!
Jó reggeltet mindenkibe
fasza komoly lenne ha a hátulja is meg lenne csinálva
gájverel össze
kb ennyi
hol van ZSU