Nekem is volt vitom,3 évig nyüstöltem. Behánytak rajta a befecskendező csúcsok,a szerelő gyerek meg azt mondta,hogy vagy kijön,vagy nem. Ha nem akkor hengerfej le. Csak néztem ki bután a fejemből!
Mondjuk nekem ezen kívül semmi bajom nem volt vele,pedig kapta az ívet rendesen!
nálam a szándékos fosgyártásban a mai autoknál a 15-20 centi hosszu bazi vékonyra tervezett izzoto gyertyák viszik,
simán bele szakad....
aztán lehet leszedni a hengerfejet elvinni gépműhelybe hogy kimarják belőle...
a legszebb az hogy például a Merci Vito CDI motorosbol, ki kell venni a motort hogy le tudd venni a hengerfejet, na azt a tervező brigádot nyilvános kivégzésre küldeném...
Szevasztok mesterek! Megmondjátok nekem légyszi, hogy mikori az RM-em? Sajnos nem volt időm felnit nézni meg semmi, mert mennem kellett melózni, csak megírtuk a papírokat, meg pézeztünk, aztán csókolom.
tölsd ki az adat lapod mert igy sose tudják meg milyen szép gyerek vagy...
Uraim és Hölgyeim bemutatom Jozsi barátot, Bálint brutál kartervédőjének ,sitalpának, stbstb. össze hegesztője....
CONDOM, a vackod elindult világhódító útjára - helyett feléd
mi a helyzet Bálintgazda?
kimegy a világbu.
Mondjuk nekem ezen kívül semmi bajom nem volt vele,pedig kapta az ívet rendesen!
szép a rotid..
simán bele szakad....
aztán lehet leszedni a hengerfejet elvinni gépműhelybe hogy kimarják belőle...
a legszebb az hogy például a Merci Vito CDI motorosbol, ki kell venni a motort hogy le tudd venni a hengerfejet, na azt a tervező brigádot nyilvános kivégzésre küldeném...