Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem baj,nekem tetszik az is
Grat!

Nekem is van egy haverom,valami válogatott birkózó volt. Mindíg azon röhögünk,hogy milyen karfiol füle van!
szép estét sziasztok manka

had dicsekedjek fiam első birkómeccse volt ma,4 menetből kettőt nyert és bronzérmes lett ami nagyszerű helyezés elsőre
hiába,anyja fia,tud Ő ha akar
Jó estét mindenkibe!
Voltam ma Eplénybe csúszkálni,de egy hóbicajost se láttam! Hun vóóóótatok?

Próbáltam a motoros szánt elkérni,de nem adták ide,hiába bizonygattam,hogy nekem van megfelelő képesítésem az üzemeltetéséhez! Azt is mondtam a gyereknek,hogy én mentem itt már a pályán felfelé,nyugodtan ide adhatja! De nem akarta a rohadék!
Írhatsz ám levelet is nyugodtan
Szió!
hú bazdmeg. van egy utca,ami széltében akkora mint a kocsim. egyenes szakasz majd 20fokos emelkedő...faszagyerek vagyok én,úgyis felmegyek,2méterre a tetejétől elakadtam. kerék pörög... nincs más lehetőség mint hátra beletapostam a fékbe,csúsztam hátra...kézifékkel valahogy megfogtam,de keresztbe álltam az úton. azon az úton ami pont akkora széltében mint a kocsi hossza csiki csuki játék volt,vhogy megforgattam, visszagurultam,mondtam magamban hogy velem nem baszol ki aztán csak felkúrtam negyedikben 70nel alacsony fordulaton
mikor hozzam el a néccázast hogy hatnegyves superkurvám lehessen?
akkor miattad lett bezárva ...tönkretetted

és mi van csiki bege lajossal..lehúzta a bankokat pár milliárddal és él mint marci hevesen...
Én az egész motorra gondolta,teló nem kell teli vagyok vele Van Wp is,de az Öhlinsektől má okádhatnékom van
wp 48. lc4 640ből. megvan hozzá a szimering meg akad otthon 5w-s olaj is... remélem a teflon gyűrűk rendbe vannak benne
Na mit?
a jóóó kis csikibege ingyen karburálták be anno az rxet...meg amikor elszállt a felső fékmunkahengerem,kaptam azt is ingyé a kapcsolatok...
Lusta dög 100-at adok azé a nemtudom milyené,kép róla?
szasztok...mit találtam egy régi memóriakártyán vazze
nem telóból kifolyt az összes olaj és így nem lehet vele menni...de lusta voltam szétszedni... meg Zozitól el kéne hoznom a másikat hogy öszvért csináljak
na mi van Gyurika? Motor pofog?
szevasz te otromba szörnyeteg
jaja...volt is apritas rendesen
De akkor meg még az amcsik meg a többiek nem voltak ott...
Szia Szépség
Sot, indokinaban meg a Legio is ott volt....