Jó estét mindenkibe!
Voltam ma Eplénybe csúszkálni,de egy hóbicajost se láttam! Hun vóóóótatok?
Próbáltam a motoros szánt elkérni,de nem adták ide,hiába bizonygattam,hogy nekem van megfelelő képesítésem az üzemeltetéséhez! Azt is mondtam a gyereknek,hogy én mentem itt már a pályán felfelé,nyugodtan ide adhatja! De nem akarta a rohadék!
hú bazdmeg. van egy utca,ami széltében akkora mint a kocsim. egyenes szakasz majd 20fokos emelkedő...faszagyerek vagyok én,úgyis felmegyek,2méterre a tetejétől elakadtam. kerék pörög... nincs más lehetőség mint hátra beletapostam a fékbe,csúsztam hátra...kézifékkel valahogy megfogtam,de keresztbe álltam az úton. azon az úton ami pont akkora széltében mint a kocsi hossza csiki csuki játék volt,vhogy megforgattam, visszagurultam,mondtam magamban hogy velem nem baszol ki aztán csak felkúrtam negyedikben 70nel alacsony fordulaton
nem telóból kifolyt az összes olaj és így nem lehet vele menni...de lusta voltam szétszedni... meg Zozitól el kéne hoznom a másikat hogy öszvért csináljak
Nekem is van egy haverom,valami válogatott birkózó volt. Mindíg azon röhögünk,hogy milyen karfiol füle van!
had dicsekedjek
hiába,anyja fia,tud Ő ha akar
Voltam ma Eplénybe csúszkálni,de egy hóbicajost se láttam! Hun vóóóótatok?
Próbáltam a motoros szánt elkérni,de nem adták ide,hiába bizonygattam,hogy nekem van megfelelő képesítésem az üzemeltetéséhez!
és mi van csiki bege lajossal..lehúzta a bankokat pár milliárddal és él mint marci hevesen...