Az enyém 108 CDI volt. Ezt sikerült occsón kifogni! Nekem nem volt vele semmi gondom. A hátsó sorból kivettem a középső ülést,pont be tudtam tolni a motoromat. Sajnálom is egy kicsit hogy eladtam,de nagyon jó árba sikerült tőle megválni.Annyiért meg muszáj volt oda adni!
Én is jobban szeretem ezeket a régi dízeleket,csak az a baj hogy már nagyon nehéz belőlük jót találni. Én is végigjártam az egész országot,mire találtam egy normálisat.
Jó estét mindenkinek!
Szeva!
A váz alapján 2001 től felfelé, mert ott alakították ilyenre.
A lecsapott gyújtás deklit 92-ben vezették be az is megerősíti a 2001 től felfelét RM125
Itt keresgethetsz, te jobban látod, mi mire hasonlít, a képek alapján nehéz megmondani pontosabban.
2007,2008 nem lehet a tank szerint, azaz 2001-2006 közötti kb. Egyébként az ülés alatt a váznyúlványon kéne lennie egy matricának, amin rajta van az évjárat.
Én is jobban szeretem ezeket a régi dízeleket,csak az a baj hogy már nagyon nehéz belőlük jót találni. Én is végigjártam az egész országot,mire találtam egy normálisat.
Szeva!
A váz alapján 2001 től felfelé, mert ott alakították ilyenre.
A lecsapott gyújtás deklit 92-ben vezették be az is megerősíti a 2001 től felfelét
RM125
Itt keresgethetsz, te jobban látod, mi mire hasonlít, a képek alapján nehéz megmondani pontosabban.
2007,2008 nem lehet a tank szerint, azaz 2001-2006 közötti kb.
jó estét Bélák