Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így már értem miért nem indultok rajta, nagyon sok zsé...
Mennyit kaphat ebből a nyertes, mint pénz díj?

Az élményt meg megadja, ha hétvégén kimentek csapattal motorozni a Román hegyekbe.
Az erdőbe tényleg olyan helyek vannak,amire azt mondja az ember,hogy lehetetlen megcsinálni! Aztán valahogy mégis jönnek a motorosok! Egyszer el kell menni megnézni!
Jó estét! Vá de kafa! Tetszik nekem az a fellépő!
Bár sose értettem, hogy lehet ilyenre fellépni, az eleje nem annyira problémás, de hogy a hátulján hogy nyomják meg annyira a telót, hogy felugrik oda a levegőben (mert ugye kapaszkodni nincs mibe a keréknek) az nem értem. Látom a végeredményt ha bevállalnám, esek hanyatt és gurulok lefelé a dombon , így be se vállalnám
Ez tavaly volt. Az almát húzkodtuk fel a dinamiton. Mikor megláttuk ezt a feljárót,nem hittük el hogy ide motorral fel lehet menni. Aztán jött a teddy gyerek meg az a pufi triálos faszi,aztán megmutatták hogy pedig fel lehet menni!
cigók hogy begyüjtenék azokat a vasakat,huss és már ott se lenne
Ja,a képen egy visszafordító van,ahol nem lefele,hanem felfele kellett menni. Vagyis ez nem lelépő,hanem fellépő! Nagyon komoly helyek vannak az erdőbe,amit a tv-be nem igen mutogatnak!
Mi 2008-ban gyalog voltunk,sétáltunk vagy 3 órát. A tökömnél lógott nyelvem! Annyiból jó volt,hogy bementünk az erdőbe is. Tavaly már vittünk motorokat,úgy fasza,mert végig tudod járni a pálya nagy részét!
Lemez-ellés Kinek van ideje tévézni?
tv mi ?
hat mi az első nap láttunk olyan oldalt ahol a pro-k kellet volna menjenek de az oldal maga egy szikla volt és olyan vizes volt h gyalog elindultál rajta és mar el is estél
Na jójestétet mindenkibe,me agyamba mán az van
ja és a negyedik ötödik sortól már olyanok parkolnak akiket egy sima vasárnap se szeretnék magammal vinni ide a pilisbe gurulni...azoktól bedugul minden meg úgy megakadnak egy egy nehezebb helynél , hogy nekik ott vége van ..úgyhogy tényleg tömegsportos feeling is van..
a szemét helyek nem azok a falak amiket általában mutogatnak ..... azok az eldugottabb erdős vagy sziklás részekben rejlenek...ott van pár lehetetlennek látszó rész ..
kurva drága, és mikor Fernandez első napra olyan nyomvonalat jellt ki hogy volt olyan expert versenyző aki hajnali négyre ért be, volt is akkora lázadás, emlegették az anyukáját rendesen...

utolso nap már annyira belázadtak a versenyzők hogy mindenki egy kategoriával lentebbi nyomvonalon ment a pro-t meg törölték,

mondjuk idén azért volt ennyire nehéz mert minden nap esett az eső, és egy kurva nehéz feljárot szarrá ázva szinte lehetetlen megcsinálni...
szewasztok..amúgy
ááá......kocsival voltam sajna...de azzal felmentem a tetőre..hogy örültek nekem ..még szaerencse bugyborékolok németül kissé és lejöhettem...mondtam, hogy a ktm a legjobb motor ..mondták, hogy azt tudják ...csak menjek a picsába
ennyi pénzért már egy jó motort lehet kapni
RBR viszont sokkal több lové a nevezés 1500 eur, plussz gps bérlés-kaucio, meg service pakk 370 eur, + egyébb extrák stb.
akik mentek eddig rajta haverok mind azt mondták bent volt 850 e ft. és 1 misi között valahol.

ezért nem fogok rajta soha elindulni, csak ha miller leszek...
amugy erzberg nincs annyi, csak olyan 200 euro magassága, és ha nem jutsz be az 500-ba még kapsz is vissza valami 70 eurt,.. kb cirka.
erzberg olyan mint egy tömegsport rendezvény...

1200-an neveznek abbol 500 kvalifikálja magát a nagy versenyre, de abbol max az első 50-es sor pár emberének van esélye időn belűl beérni, a többiek teljesen esélytelenek, akkora a kavarodás minden feljáron 10-en mennek felefele, 10 jön lefele, mert valahol elbaszta és még vagy tizen ott kűzdenek a falon mert pont elbasszták,

a profik mind visznek egy jopár embert segitőnek,( kb 2 kisbusznyit) a nehezebb részekhez hogy felhuzzák őket, ha tumultus van.
plussz elötte kijárnak bemotorozni ,megismerni a helyet, hétvégente pénzért lehet rajta menni.
amugy a tényleg nehéz helyek ahogy Dani is mondja fent vannak , meg az erdőben amit sose látsz a TV-ben meg a videokon...