Tiszta szívemből beszéltél! Mintha csak a saját szavaimat hallanám! Rengetegen megveszik full hitelre a sok mese autót,aztán utána meg vakargatják a fejüket mikor minden héten becsulláza a gyertyát valami rajta! Fostaliga az összes!
Rengeteget kocsi megfordult már nálam,de a kaput az tette be,mikor egy audiba nem lehetett más akkumulátort venni,csak a gyárit,és azt is csak a szervizbe lehetett kicseréltetni,mert valami baja volt a többi márkával. Szar az összes!
az az enyém lehet mert nekem akármilyen kocsim volt eddig mindegyik mindíg kifogyott.-.és ha hárommilió forint volt a zsebembe akkor is 2 ezerért tankoltam..most ha nagyon messze megyek az ország másik végére akkor max 4 ért..
bár már lenessel előadtunk olyat hogy rendszámnélkül sárosan endurózás közben előttünk termett egy autópálya...
hát bementünk ..és ami mindíg szúrja a szemem ha kocsival megyek és nézem a nagy oldalazós füves köves oldalát a pályának...na ott mi nekiálltunk hasítani vagy 20 kilométert...
ez is egy boldogság volt...pedig azt hittem oda nem jutok el soha
2000-ig tudtak autot gyártani. azután már csak dizájnos kacatok készűltek amik jo ha megélik a 150-200 ezer kilcsit, akkor ráugrik 45 kilo aztán elpöfög még 50 ezret és szétesik
hát nem panaszkodom mert még ezek az öregebb paszujok igazi igénytelen igáslovak...jóformán semmit se költök rá és megy mindíg...olajcsere lenne pénzbe de azt meg én nem cserélek ....
úgyhogy befogom a pofám..mindenhova visz minden belefér egész jól röpül..és hatot nagy kunszt megitatni vele..nem is lehet..
Rengeteget kocsi megfordult már nálam,de a kaput az tette be,mikor egy audiba nem lehetett más akkumulátort venni,csak a gyárit,és azt is csak a szervizbe lehetett kicseréltetni,mert valami baja volt a többi márkával. Szar az összes!