Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki elvetemült most a sötétben is nyomja erre felénk, hallom a 4T-t berregni a dombról
ronis nekem is csinálj vmit erre unom hogy nem csuszik
Jó gyerek vagy, legalább te bementél neki segíteni!
Ilyenkor nincs mese, be kell törni a jeget, legalábbis egyedül amikor beszoptam ilyet csak úgy tudtam kiszedni, hogy jeget törtem, utána meg go haza.
Lehet nem segített volna, de próbáltátok berúgni, felkapni a motor elejét és úgy kifordítani? Jeget is lehet törni ezzel a módszerrel, ha nem túl vastag Egyébként a cumi óta nem megyek jégre, nem lehet tudni milyen mély alatta a víz, bár télen földutakon is tud meglepetés érni
Azért ha a karifa alá betolnék egy ilyen vasdarabot, volna családi meglepi rendesen
Jó estét!
Látom nem unatkoztál ma, kafa lett az eleje!
A hátulja gondolom nem egynapos meló lesz.

Legyártod a prototípust, szabadalmaztatod és jöhet a gyártás!
tudnak a fiuk randesen
Végre aktív a no-fotelcross team Tiszta haditechnika Mondom Én gyárat kéne csinyánunk,nem hiszitek el
Komoly
én ma megcsináltam az elejét, már csak a hátulját kéne megcsinálni lánctalpasra és a kész a homotor.
Erre kiváncsi leszek Majd beszámolót meg videót is ha lehet!
OK, benne vagyok, híjjá föl azt mek tesztelni holnap....
Sziasztok
Ma kipróbáltam a hóbicajt.Faintos lett nagyon megy
ez nagyon komoly
mi is csak lestünk,50centi volt kb és kifelé mélyült!rohadt hideg volt a víz,ha egyedül van beszopja.még én is gondolkoztam hogy átmenjek rajta,de féltem hogy elcsúszok mert már 2Xestem elötte.amig a vízben voltunk nagyonn fáztam,ahogy kijöttünk jobb volt,hazamentünk de bírtam volna még
hat ma sem tudtunk motorozni
egész nap -5 fok most meg -16
de kurva hideg van és csak 5 cm hó
motoros buvárkodás..

amugy ciki tud lenni a befagyott belviz, van ahol kurva mély...
huzzuk vele kötélen a vödör völgyben ezt...
ez jó lett volna ma Misinek,ezzel nem szakadt volna be
Mikor teszteljük le?
kész a nagyhavas sitalp projekt, hála Jozsi barátnak
szasz Csika
ebben a sok izgulásban úgy elfáradtam hogy minnyá alszom is,holnap már úgyis beindul a robot és 4-kor ébresztő
Gratulálok Tsókolom ŰŰŰŰŰŰŰŰgyes a gyerek
jól behavaztunk,mi?
szegény bítlit a sportcsarnok parkolójában hagytam reggel 7-kor,és mostanra annyira ellepte a hó hogy majdnem másikhoz mentem
és mégcsak nem is ittam,nem azért