Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te politikus méééé nem vagy azon a kibaszott skypon?
most nézem lehet lesz valami ebből ...

2010. december 11.
Népszavazás a 125-ös motorokról
Zöld utat adott szombati ülésén az Országos Választási Bizottság a motorosokat érintő népi kezdeményezésnek.
Az aláírásokkal támogatható kezdeményezés így szól: Kezdeményezzük, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a törvények olyan módosítását, hogy a 125 köbcentiméter hengerűrtartalmat és a 11 kilowattos teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár - megfelelő közlekedési jártasság esetén - "B" kategóriára érvényes vezetői engedéllyel is vezethető legyen.

A népi kezdeményezés akkor lesz eredményes, ha sikerül 50 ezer érvényes aláírást összegyűjteni. Ekkor az Országgyűlésnek napirendjére kell tűznie a kérdés tárgyalását, ám ez nem kötelezi arra, hogy a megfogalmazott szándéknak megfelelő döntést hozzon.

Ha a parlament a kezdeményezők szándékának megfelelően módosítja a törvényeket, lehetővé válik, hogy B-kategóriás jogosítvánnyal már nemcsak 50 köbcentiméter alatti motorokat lehessen vezetni, hanem kiegészítő oktatás után akár a 125 köbcentimétereseket is.

A kezdeményező Bende Tibor néhány hónapja az interneten közzétett, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének elnökségi tagját idéző írásában arra mutat rá: ezzel a módosítással lehetővé válna, hogy "sok autós egyszerűen átülhessen a forgalom ritmusát tartani képes motorkerékpárra".
nem még.... mindíg anyagi gondokkal küzdök...tele is a faszom
te milyet vettél ?
valamikor ugyis eljut hozzad..majd ha supermotositom
Jeee megy ez is.eddig nem ment a kepfetoltes
lemerût a laptop es messze a tötõ..átmásztam telora. Jo kis android vettel mar terero bajnok telefont, Z?
szóval ez se nagyokosság innen venni pedig azthittem...ennyiért pont a legvadabb irgum-burgum van itt helyben..
úgyhogy az angolok is kiszophatnak..
Rendben
csak mandarin van
nekem uccára való narancs kell
ez meg cross lánc ..nem gyűrűs..és nem is a legerőssebb....de jó lánc...
azé hogy ott legyen nálad egy napig amíg megszereled? oké! megbeszéltük te fizetsz nekem hogy ráteszem a matricádat a telómra
Egy százast adok a szutykodé
a dollár 220,de amit linkeltél az font az meg 330 körül
na mi a pálya bélám hazagyüttél
ez kismotorra való lánc 40 lóerőig ez nálunk 14-16 ezer között van attól függ hánystiftes...
pár ezressel drágábban megvan a 75 lovas belőle.....ezen nem érdemes spórolni..
az első lánckerekem eredeti gyáriból ....10 euro
a hátsó lánckerék az ilyen supersprox. ...
miért?..nem 200 al számolunk most?
ez 35 postával kb
van új motor
Jo estét!Gyurikám arany barátom csináld azt hogy veszel 1 sima cz láncot a legocsobbat és befujod narancs szinű spréyel.Az állásba ugysem jön le rola a festék azért szeretlek tudod
Majd elviszi valami madár...
mint amikor vetted....

narancs lánc van nálatok
hát én is kértem a múltkor árajánlatot drága ..
ajándék első lánckerék ami 5500 lenne ..nálunk nekem a gyári fele se...
a láncra meg 18.500 a did 40 lóerős 25 a hetvenöt lovas did..na ennyiért a legvadabb didet veszem 75 lórőig xring meg apámfütyije... a hátsó lánckerék meg 7 a szar 9 a jobb alu ...ami messze elmarad a ktm gyári alu lánckerekétől...az is 10 lenne kb...de inkább én megvettem nálunk és a spórolásból kompozit hátsó lánckereket tettem ami a srácnál 17 lehet ..kb...