Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez most sokat állt?
ilyen a mi mercink is a cégnél..egyik gyertya hazament..
a 400ast bárhol bármikor 3. rúgásra...ezt nem
Má egy hónapja így járok vele Semmi baja HA meg lesz felgyújtom
csika ember ..ugy ne járj vele sokáig, max 1-2 nap, mert szét fogja baszni a vezérlő elektronikát, haverom is ugy járt 50 ezer....
Jaúúú nagyot,menni kéne kifelé
jónagyot uraim
Szasz mesterem Túúúdom én is,és azt is csiááááájja
nem sok szart fog érni az a rezo védő, de hajrá,

hiába pofázom nektek mi a tuti...
Béna vagy
csika ha a vitoban kimegy valamelyik izzito gyertya azt kijelzi ugy hogy mikor beindítod járo motornál égve marad a kijelzője vagy 5 -10 percig,

csak azért mondom hogy okosodj...
morgen.
beindítottam a ktmet... 3/4 8 óta rugdosom...persze hogy lemerült az akksi,de csak beindult
Nem szeretem a pezsgőt...
ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőő
Gondolom pezsgöt bontottál..... Köszi a türelmet. Remélem hvégén már nálam lesz.
kinek ?
most találtam..gyönyörű kép
én még hiányzok vagy nem ?
Én mindig azt mondtam,hogy nézegethetsz meg válogathatsz autót hetekig vagy hónapokig,ha nincs mákod,akkor kifogsz egy szart. Ha mázlid van,akkor meg kifogsz egy jót! A haverom 2-3 hónappal utánam vette,112CDI-t,egy év 1 millát! költött rá! Kuplung,futómű,kályha,meg még a fasz tudja miket csináltatott rajta. Nekem szerencsém volt,3 év alatt nem költöttem rá 200-250 ezernél többet,pedig rengeteget mentem vele.Ütöttem vágtam folyamatosan! Szerintem nagyon jó kocsi,persze ha nem nyúl bele az ember valami szarba.
Pfú,nekem 110TD van,de má egy izzító biztos kéne bele,akkó má csere mind,de remegős.Fékellel-futóművel kezdtem,aztán elment a kormányszervó.A központi hidegben néha szopat.Váltóban,motorban ,fék-szervó olajcsere,féltengely gumiharangok csere,meg majd ami ezután kijön rajta.Eddig indul,jön megy mint állat,7-et zabál.Más bajom nincs vele egyenlőre