Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj,ez is csak a női cipők javításához ért! Minnyá körbejárom a városba a cipészeket!

A másik cipész haverom azt mondja,ő ragasztotta a saját csizmáját egyszer olyan anyaggal,amit a bányákban használnak a szállító szalagokhoz. Valami két komponensű kence,azt mondja a srác bitang erős anyag!Természetesen ez a tipp is ingyéé volt,de csak neked! A többieknek 5000!
Helló most keltem fel
Balaton má befagyott?
megmondom neked,

van hozzá szuper erős cipész ragaszto, de a trűkk abban van hogy olyan cipészhez kell elvinni akinek van nagy komoly csizma befogo prése, vagy kaptafája amibe bent tudja hagyni egy napig,
mert a ragsztás a préselés erősségétöl idéjétöl lessz tuti,.

nincs mit ingyen volt, de ha más is elolvassa annak már 5 ezer per kopf...

sajnos ilyen cipész meg már ritka akinek van komoly cájgja, ez a baj,

a legtöbb csak sarkat tud felszegelni a tűsarkura,
Nem tudja valaki hogy a csizma talpát mivel lehet normálisan megragasztani? Elvittem cipészhez,de azt mondja hiába ragasztja meg,egy hét után leválik.
női lábakat szétkapni...
mindent barbár módon szétkapni.....
csokolom,

nem figyeltél. mondom occso kell , mivel komoly átalakitás alá fog esni, szembe néz a nagy flexel.
mert akinek sok píííze van.....
szeretnék venni egy robogot, ha valamelyikőtök tud valami tényleg szuper jo vételt, szuper akcios árban az szoljon,

ha törött hiányos az nem baj, de a motor menjen, és lehetőleg ne egy őskövűlet legyen, normál telos elől tárcsás, esetleg.

nem lenne baj ha YAMAHA , vagy a yami blokkos Aprillia lenne...
nekem is rángat most a kocsi,full randomra...állítottam szelephézagokat de semmi változás... ki kell cserélnem a rotort meg az elosztófedelet, a gyertyák tuti jók, a kábeleket még nem tudom
Jó reggelt fáááktori
ez jo,

de nem ilyet akarok most csinálni ,

az ujj projekt egy állos roller robogo, tegnap találtam ki, a snowboard deszka lesz a trepni, és narancs szinű lesz a váz, ktmfáktoris.
zééé bácsi , te nagyon öreg vagy vérnyomás, prosztata rendben.?

viagrát küldjek ,? feláll még a cerka.? tudod ott lent amivel pisilni szoktál...
nikk erre csak egy szot tudok mondani : Fiat.
ez az 5000 ft-os alap dijat be kellene vezetni kötelezőre..
szijja drága, rég láttalak erre felé...
ggel
Jó reggelt mindenkinek!
mé nem egy évvel előtt tudtam meg hogy te telót szerelsz... akkor még jártam nagykátára,ott volt a zasszony igaz akkor nem volt még beteg telóm
Ez nem lenne rossz... Csak félek hogy leszavazzák, nehogy már sok baleset legyen, elvégre statisztikailag akkor megnő a motorosbalesetek száma... Ezt az Eu nem irányozta elő!
Az bezzeg senkit nem érdekel, hogy a sok 17 éves fiatal 8-9 (kisbusz?) embert ölhet meg, de nehogy már összetörje magát 125-tel... Pedig lehet egy kis tiszteletet is tanulnának! Mikor a kis 25-tel leszorítják őket, ha legközelebb a papa 7-es BMW-jével motoros (esetleg picike autós) mellé ér, hátha eszébe jut az eset , vagy csak ?
me mé? olyan mint a htc... najó,nem a legjobb de így hogy van rá sok főzött rom,egész normális. egy samsung galaxy tab vagy egy nexus one s lenne a jó,de a faszom vesz 150ért telefont.
tolvaj
Szemétláda tollvaj huawei az...
annyi jó dolgom van onnan hogy csudamindig kinézem,Apa meg megveszi mert jó feleség vagyok
amúgy meg mááá elfáradtam mára...10 centi hó esett és ellapátoltam
tmobil pulse. ócsó és jó