Jol jartam vele...van itt egy bolt (Gamestop), ahol hasznaltan barmelyik jatekot megkapot, perszeeredetiben, karcmentesen...ez pl 2700 Ft volt...meg annak idejen nyomtam az MX vs ATV Unleashed-el..az sem volt rossz, de ez sokkal jobb...meg endurot is talaltam benne, kurva nagy!
itt kezdett el nőni a kis hülye aztán a második képen a mostani kan.. igaz még gyerek korában. aztán Dzsinike tavaly volt 11éves,futott ki a kapuhoz amikor jött a postás és egyszer csak összeesett
olyan kis fáradékony volt...most egy lelőhetetlen kis dög amit a postással művel botrány..meg 2 hete elkapott betörőket illetve hát eltántorította őket... mondta a szomszéd hogy beakarta törni hozzájuk este... mi meg másnap reggel a lilinél(kuty) találtunk egy cipőt...meg egész este ugatott...szóval az egyik rohadékról tuti lerángatta a cipőt 2,5 méteres kerítés van de mind a 2 kutyónk áttudja mászni ha sos van,félelmetes mondjuk a kan megy akkor is ha tüzelés van
akkor volt 2 hónapos a töpszli most meg 1 éves, ott csücsül az ablakban csak belgajuhászunk volt eddig,most is 2 van majd egy moszkvai őrt szeretnénk még
pont motoroltam és valami letta facebookommal...ill. lehet csak leestem a netről és abbahagytam..gyerek hívott meg..ja mert neki belehasítottam vagy 70ezret
hasonló mint a régi bikemania sorozat azt sokszor szétmotoroztam...
Jol jartam vele...van itt egy bolt (Gamestop), ahol hasznaltan barmelyik jatekot megkapot, perszeeredetiben, karcmentesen...ez pl 2700 Ft volt...meg annak idejen nyomtam az MX vs ATV Unleashed-el..az sem volt rossz, de ez sokkal jobb...meg endurot is talaltam benne, kurva nagy!
En is most vettem meg a jatekot PS3-ra...az elejen majdnem eldomtam a kontrollert hogy ez mekkora szar, de azota megtetszett!
http://youtu.be/fPZUWedsq_4
meg tesómnak van még 2 ilyen kis jack russelje
nehogy egyszer mikor szökik baj legyen, auto elüti, vagy valami ostoba ember bántja, sok hűje van...
hasonló mint a régi bikemania sorozat azt sokszor szétmotoroztam...
hűűű de jó vidi