Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

colos...hiaba, mar nem latok jol
..raadasul burzsuj vagyok, 42 coloc TV-n nyomom...
eldobtam...

Jol jartam vele...van itt egy bolt (Gamestop), ahol hasznaltan barmelyik jatekot megkapot, perszeeredetiben, karcmentesen...ez pl 2700 Ft volt...meg annak idejen nyomtam az MX vs ATV Unleashed-el..az sem volt rossz, de ez sokkal jobb...meg endurot is talaltam benne, kurva nagy!
Szia Bugic!
En is most vettem meg a jatekot PS3-ra...az elejen majdnem eldomtam a kontrollert hogy ez mekkora szar, de azota megtetszett!
jó reggelt !
Ez egy nagyon tuti játék Ezzel nyomom a fotelcrosst
http://youtu.be/fPZUWedsq_4
Jóreggelt
hájj.
Jó reggeltet mindenkibe
a kan "vállába" van anyag bőven... meg szegecsek. nívós egy dög
itt kezdett el nőni a kis hülye aztán a második képen a mostani kan.. igaz még gyerek korában. aztán Dzsinike tavaly volt 11éves,futott ki a kapuhoz amikor jött a postás és egyszer csak összeesett

meg tesómnak van még 2 ilyen kis jack russelje
meg kell csinálni a kerités tetejét ilyen vissza hajlosra, akkor nem tud felszaladni rajta..

nehogy egyszer mikor szökik baj legyen, auto elüti, vagy valami ostoba ember bántja, sok hűje van...
olyan kis fáradékony volt...most egy lelőhetetlen kis dög amit a postással művel botrány..meg 2 hete elkapott betörőket illetve hát eltántorította őket... mondta a szomszéd hogy beakarta törni hozzájuk este... mi meg másnap reggel a lilinél(kuty) találtunk egy cipőt...meg egész este ugatott...szóval az egyik rohadékról tuti lerángatta a cipőt 2,5 méteres kerítés van de mind a 2 kutyónk áttudja mászni ha sos van,félelmetes mondjuk a kan megy akkor is ha tüzelés van
akkor volt 2 hónapos a töpszli most meg 1 éves, ott csücsül az ablakban csak belgajuhászunk volt eddig,most is 2 van majd egy moszkvai őrt szeretnénk még
szép kuty, jo nagy praclija van...
hali,lesz ez a teremngurulás.állítólag gumik vannak lerakva abból van a pálya
nem ííírtok sokat. így hát verjétek a képekre a brét
Csodálatos péntek reggelt mindenkinek!
Te mindíg pislogol,szaloncukor tóvaj Asszony észrevette má?
már volt hozzá szerencsém...ott is úgy felszedtem a rutint , hogy van a upc beltérimbe játék és azt is kipörgetem pikk pakk...
parking mania. ezt írd be a keresőbe és játszál vele...na olyan játék hogy szétbaszod a gépedet,annyire felbasz
pont motoroltam és valami letta facebookommal...ill. lehet csak leestem a netről és abbahagytam..gyerek hívott meg..ja mert neki belehasítottam vagy 70ezret
hasonló mint a régi bikemania sorozat azt sokszor szétmotoroztam...
te csak motorozzá fészbukon

hűűű de jó vidi