Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi rothadt WP van, azanyám Visszamenőleg picsán rugdosnám aki csinálta a gyárban a lemezelést,fele hiányzik,összevissza van rakva és gyári szűz.Emberek meg rugót meg má mindent csereberéltetnének,közbe meg fasza telók, csak hülye volt a szalagmelós. Minnyá kimenek felrúgom őket
a jégre készülök, már telibe fagyott a balcsi még 2 nap és mehet a mandula....
nem csinálom a hátso lánctalpat mert nem sok értelmét látom ...
addig tök jol elment a legnagyobb20-30 centis friss mély hoban, ezen még sokat fog gyorsitani az első sitalp, szerintem elég lessz..

akkor csinálnám meg ha romcsiban laknák valahol erdélyben, vagy a kárpátok mélyén.

egy teli vas kerék gumi nélkűl olyasmi mint a régi traktorokon volt az még szerepel a téli faragás elképzelések között , de csak ha nagy ho lesz.
motorral izgalmasabb
jól van csak vicceltem...alig voltam a vasiba 44 év alatt párszor....amúgy meg jóformán itt van a kertvégébe ....

mondjuk szégyenszemre gyalog nagyonkevés felmenetewlemre emléxem...pedig 2.5 kilométer kb..
nem fogadok biztos
fogadjunk hogy én többször
itt én is vótam párszor
Helló!
Megtudnád mondani esetleg,hogy honnan szedted le a játékot?
Esetleg egy linket tudnál hozzá küldeni?
Köszi
nem is tudtam,hogy már lehet szürke hátsó idom a ktm-re kapni az igazi powertapeparts
komoly
sas nem csinál sünt
hellótok
bizony fel kellett szaladni kikapcsolódás képpen a hegyre ...meg kicsit mozogtunk a friss levegőn....nagyon jó volt....meleg nem volt viszont faszát mentünk ...tiszta megnyugvás...
Üdv mindenkinek!

Andris: Lett kamion aki kicuccolt az Írekhez?
Ronis: A robogó projekt valami új titkos csoda lesz? A hátsó lánctalpat csinálod?
Zoozee: Voltatok motorozni a fiaddal?
süt a nap ezerrel..zolika mondja apa menjünk szánkózni ..én meg mondom neki menjünk motorozni zolika mondja hogy jóóó apa menjünk..
na csak az én gyerekem ...

sas nem csinál verebet
szeva Andris..

jahh kéne megint egy , valami yamaha, vagy olyan minarelli blokkos holmi,

de asszem ez itt valami főzö oldal mert senki nem tud egy árva jo vételt sem....
Mi van Balint, meg mindig occo robogot keresel?
na mondjad mi az elado,

hátha valamiért valaki megadja a felének a felét.
Mindjárt viszem Zéé hozzád a négyszázeixcét azt tele leszel mint a kutya bolhával
Húú,az nem is jó is. Belefúlok a sok melóba Lassan,de haladok azé
el is kéne már adnom belőlük mert pénz meg egyre kevesebb ...
ne is mond tiszta ideg vagyok...minden most esküdött össze ellenem..minden most romlik el...mindent most kell kifizetnem...most nem jön a lé ...viszont a karácsony igen...csak a baj van...

nehogy idegnyugtatóként motorra üljek most azonnal ha csak egy körre is
te mondod...tobb motorod van, mint nekem szor a karomon...
tucc élni vazze