Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva.
néznéd mi..?
elmondanám mindenkinek hogy telibefagyott a balcsi még pár nap és a hétvégén már korizunk, meg jégrobogozunk rajta...
te hűűje..
hmmmm,, ez tetszik ..... hajrá fiúúúúúk!
lenne most egy lehetőség egy gizgaz amit új korában 2007-es elöl is öhlins-el rendeltek, jo sok plusz pénz volt.

namost a csávo a 2,5 év alatt (saját elmondása szerint) összesen 1 honapot használta, azt is csak krosszpályán ugrált vele.

ránézésre kűlsőleg kép alapján valoban nincs lelakva a holmi de még meg nem fogdostam....

azért az az öhlins elöl csak 10-szer komolyabb lehet mint a marzo shiver 45 ami most van nekem...
Mi úgy esszük mint a kenyeret
Áááá,nem lihegnék beleharapnék ,azt ordítanám,sikíts Te ribanc
ok! köszi
Semmi,csak nem éri meg a pénzét Az új az mindíg új és jó ideig óráig.Bármelyiket,ha nem kopott a belseje,meglehet csinálni a legprofibbra A parasztvakítás az nagy üzlet ma,szíp neve is van soknak,de belül .Jelenleg első nincs nálam,de hátsó már 4 is,azt tologatom ide oda,mert egy kikopott fosok.Kicserélsz benne újra mindent akkor sem tömít tökéletesen,például a tű és a szár között.Annyira kitudja csiszolni az alusár,hoyg jó addig amíg nem állítol rajta,mihelyst tekertél már enged.Ez csak egy pici dolog,na ezé jó a vákumpumpa,az ellenőrzéséhez akkó nem kell 4 szer szerelni ha megtartja a nyomást(nem a nitrogén helyén az olaj helyén akkor jó.NA ezek kicsit mindenhol engednek,azt most kóóperálni kell,hogy hogy legyenek,hogy nagy költség se legyen gazdiknak,csereszabatos is legyen,jó is legyen stb.Na ilyenkó má me csúsztergályost fizetni kell,új szettek bele,szaladgáció stb.Ezé nem megy néha hipp hopp,nemhogy 4 óra 8 is elmegy némelyikkel Ha teheted próbálj ki egyet és utána ugorj bele ha tetszik
na most jött meg...oké....
hát a védő nincs meg sajna már csak műanyag v an 4T-re.......,a többi cuccot megnézem mivel mi van és írok
és belelihegsz a ronis nyakába?
jajjjj, már érzem! ....annyira jóóóóó!....
ha az a jó címed ami az adatlapodon van
húú ha hazajön a csajom..biztos lebasz mert megettem egy nagy zacskó szaloncukrot...ja és gyerekek itthon sincsenek akikre mindíg ráfog6om ha ilyesmi történik
elküldtem!
szia ...írjad meg újra mert néztem és nem találtam...csak elfelejtettem mondani...bocs
lényeg, hogy fekvőhengeres és szélhűtéses legyen....

jawa mustang ?
szeva zoli! csapattam egy emailt még pár napja!
9 penny lessz
Főbélám kéne egy occso robogo, nekem, lehetőleg Yamaha, vagy olyan minarelli blokkos kacat.
szewasztok