Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh nanobevonat van a fejébe...
Igen hallottam en us ill olvastam egy cikket hogy egy pulse eloallitsa 4$bol van meg...vicc
Tnel ket sorozat volt eddig a ztebol es mindet visszahivtak tipushibaval. Sok meg igy se jo. A pulsera legalabb normalis romok vannak es igy a megjelenes utan masfel evvel sikerult ra stabil romot fozni...ateltem az elso hetet reboot nelkul es kibir az 1500as akksival vegre 3 napot....
nanobevonat
szép akvárium, halak is vannak benne....?
Bal alsó sarokban lévő piákra gondoltam
RM+tüzifa?

Én a helyedben ZTE Bladet vennék, még olcsóbb, mint a Pulse és sokkal többet tud!
Osztódott a CR, lett belőle az RM, meg ez
Kreatív
Az le van festve bammeg?
hát ez igényes munka telibe ecseteltek mindent
Sziasztok!
A nap képe (figyeld az első csúszószárat )
A hirdetés :-)
Nem Szöul, hanem Beijing(peking)
Huawei és ZTE a kínai kormány által pénzelt gyártók, akik kb 5 éve léteznek. Ennyi idő alatt jutottak a 4G-ig.....gondolhatod mennyit költöttek R&D-re....

Néhány éve dolgoztam horvátokkal, akik mondták hogy volt tőlük valaki kint Szöulban, ahol egy egyetemen össze volt vásárolva E///, NSN, Motorola, Nortel, meg minden GSM/WCDMA cucc ami létezik és a szok kici kínai ott szedte ízzé-porrá a cuccokat. Na, ebből sikerült összerakni fillérekből a ZTE és a Huawei célhardvereket. És most bazmeg ingyen adják az összeset a szolgáltatóknak hogy be tudjanak kerülni a piacra. A NSN már összeomlott, most mi jövünk.
Pannont most cserélik(az egész hálózatot) tavaszra van kiírva a T-nél a tender full HW cserére, ahol 3 pályázó van: E///, ZTE és Hülyewei. Gondolhatod hogy nem mi visszük.

Az a durva, hogy amerikában be tudták védeni a Motorolát kormányszinten(kizárták a kínai pályázókat nemzetbiztonsági kockázat miatt), de ez a fasz EU semmit nem tesz

Szóval ezért haragszom a geci sárgákra a nagy fogaikkal
hogy kiszívattak minket a pannontól és hogy tolvajok
mi a bajod a huaweijel?
nekem a gyári jött le a meleg miatt és a texes bírja
Bír egy évet,ha normálisan elő van készítve HA 40 fokos napsütésben viszont bent hagyod az autóban lejön mind a picsa
azon már lehet IceKite ozni meg Jégrobogózni ,korcsojázni,
majd esetleg ha arra mész csörögj rám
Én palma tex-el simán visszaragasztottam és jó

Lekened mindkét felét vékonyan, megvárod hogy megmattuljon, majd összenyomod kurva erősen. De mindez le van írva a doboz oldalán...

És igen, a ragasztás erőssége az összenyomás erősségétől és nem időtartamától függ.
Amelyik cipész meg nem tudja megragasztani, az menjen el vécésnéninek inkább.
mennyire olcsót?gondolom olyan majdnem ingyent
majd megkérdezem állitólag a belviz ott Csór után már akkora majdnem mint a Velencei Tó meg az nem mély szerintem az fullon be van fagyva már http://www.fmh.hu/cimlapon/201...
azon már lehet !
nem tudsz valami nagyon occsi robogot.? lehetőleg yamahát.
hidd el a lényeg nem csak a csodakencén van, sokkal fontosabb az oriás prés, vagy kaptafa, mert a nyomás erejétöl és idejétöl fűgg a siker...

csak a csodaszer nem segit..
nem, de még pár nap és befagy,

viszont a belvizi oriás pocsolyák már űvegre vannak fagyva,, lehet hétvégén belátogatjuk egy jégrobogozásos korcsolyázás erelyéig valamelyiket...