Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom,hogy ez krossz teló,arra mondtam,hogy cserélnek benne egy rugót,de ezek szerint az is kevés! jol van na,csak fogja a helyet polcon,meg porosodik
jobbulást....bácsi
nekem endurora puha telo kell,
mint a kokadt fasom a harmadik menet után, 30 centis hajlékony kigyo amire csomot lehet kötni...
a világért sem rontanám a boltodat de a másik volna talán jobb endurózni ronisnak.... nem ez a cartridge-os cucc...persze ez se rossz sőt ..csak ez inkább krosszpályás ..vagy át kell rakni benne spécin emberre mindent és akkor jó tud lenni....de alapba ez a keményebb és inkább ugrabugrálásosteló...
a balesetes karambolos 80 %-ban also kifli alatt rogyik , csunyán

azt ha kiegyengetik is meglátszik utána, arrol nem is beszélve hogy anyag szerkezetet rendesen oda bassza..
mondom ,én nem kűlön telot akarok venni.

motorral együtt lenne az öhlins.

nem költök annyi pénzt telora jo az is ami van , ugrálni már ugysem járok krosszpályára, az a pár kis asztal , leugro ami bent van a pályákban , és az erdőre meg bőven jo ez is.

amugy van egy KTM itthon 04-es már gondoltam rá hogy átdobom egész elejét befogokkal félestül kerekestül a gizgazba probának, de annyira nem érdekel a dolog.
akko ez maga ÓZ
Tudom,de emberem olyan ügyes mint állat,gyors mint villám.Csinált már olyat meg nekem olyan balesetest amit kukába basztam volna,észre sem vettem rajtuk,hol volt hajolva.De ritka szár volt ami sehol nincs, gazdinak meg nem volt píze újra.Hogy örült
a telot ha csak minimálisan van vetemedve görbülve, kiegyengetni csak türelem kérdése, meg indikátor orájé...

én is csináltam sajátot régen hibátlan lett, sokan azt hiszik az valami kurva erős cső aztán a nagy bűdös lofaszt egy bili cucc, ugy hajlik a prés alatt mint kodisfasza az uthenger alatt..
Me szerinted Én nem vágom Má a 12-est is
itt van az én wp-m(2008as 30órát ment ) egy rugót cseréltettsz benne a csikával és van egy fasza telód amire csak akarod! egyszer már amúgy is kértél árajánlatot rá... most befogóval 100ezer! csak neked csak ma!
ez széria 2008as nem a csika féle,ebben már másfajta rendszer működik..zoozee vágja a témát
Jaaa,akkor is próbáld meg szétszedetni Nem vesztel vele semmit
de én a motorral együtt venném a drága telot, nem kűlön telokat akarok venni, ugyis kiprobálom.
Köszi mesterem,van mindenem,csak időm nincs beadom azt mire kísz ,addig eltudok mást is intézni. Ki van ez tanáva.Nagy gépeim csinálják,aszongyák 10 év is lesz mire megtanulom a teljes kiértékeléseket 2-re gondoltam Én Nem baj majd kimenek megint okosításra
Jó tanács! Drága telót,először kiróbál,ha lehet motorban,ha ki van szedve állítgatással,majd szétszedve átnézni és csak annak arányában perkálni,különben lehet egy szép szőlő karód,csili-villogással,fos belsővel,amire vagyont költhetsz. Ha minden fasza megéri a pénzét,mert nem két forintok ha kopott a bele,a kopott szériával megegyező árban is
Jó neked! Nekem néha dolgozni is kell!
mé nem veszel egy egy golyos prést ,esztergáltatsz hozzá félbevágott kűlönbözö méretű pofákat aztán egy tök egyszerű álványon két csucs között indikátor orával megnézed...

amennyit el autozol annyibol megcsinálod.

indikátor orám van is itthon ha kell, pusziért oda adom. még MZ/x időkböl maradt, tiszta uj.
ha csiszolt azt ugyis megérzem a rángatástol, elvileg nagyon keveset használták, és ember cseréltetet teloban is olajat,

ahogy a vak is tudja majd meglátjuk, még az árban ugyis kell közelednűnk egymáshoz kicsit hagyom had árulgassa .

aztán majd januárban ha elfogyott a karácsonyi pulyka ára, hideg van és nincs mit enni, beajánlok neki egy gusztustalan összeget ami számomra viszont kedvesen fincsi.
Menek,me szárat kell egyengettetni
én már több évvel ezelött megkezdtem, és össze kötöm a nyárit a tavaszit-öszit, a télivel, szoval évi szünet...
Mi sem téged
Öhlinsekben 10 üzemóránként cserélni kellene az olajat versenyszerű krossz használatnál,amatőr szinten is max 30 óra.Olyan szutyok belül,ha ezt elmulasztod,csiszol.Sokan nem tudják,( a felújítóknak ez üzlet )emiatt hama pusztulnak.Komolyabb komolyabb,de nem különb mint a tiéd működésben Neked egy 50-es marzó vagy egy újabb WP kéne azt szériában is faszán meglehet okosítani.Kb ilyene
Asszem ma megkezdem a téli szünetet!
ezt ki nem hagynám!