Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh szevasztok hazaértem. 8-kor kelés Bakker cimborám (itóka) ma is segített a komplikált feladatok megoldásában
Kötsög wípík Má nem hagynak aludni
Esetleg ha megtudnád nézni, azt nagyon megköszönném :)
Érdekelne, bár igen belegondolva ott lehetne probléma vele... :S
Tavaly télen tetszettek meg nagyon a wp-k, gyári Kyb sem rossz de azért na, nem 1 szint
hali, hát azt kellene lemérni,hogy mekkora a külső átmérője a szárnak,hogy belefér-e a yamahába,nekem most yamaha van meg is tudom nézni, annyit kellhet variálni,bár nem tudom pontosan,hogy az első kerék tengely nem egyezik szerintem!a ktm-é vastagabb,így a yamaha agyba bele se lehet tenni szerintem! meg nézhetem neked ha érdekel!de egyébként is ha a telóm se érdekel,megnézem mert lehet mást eztek után fog érdekelni!egyébként 125-ben volt,szóval egyéb beállítást nem igényel szerintem!
Hali! Csak úgy érdeklődnék, wp-k tetszenek nekem is, h ezek mennyire lehetnek paszentosak egy más motor befogójába?
Vásárojjááá' Pées 3-at!
Egyébként én azért (is) vettem...tele lett a tököm azzal hogy töltök, aztán meg valami szenny m indig közbe jön: videókártya nem jó, nem megy Windows 7-en...bla-bla....most csak belököm a cd-t a PS3-ba oszt csá.....meg még blueray-t is játszik...meg még az orrodat is tiszticccccsa
Szia Dávid,

Nem még mindig nincs...kissé kezdek aggódni, mert január 17.-én megyünk haza, addigra kell valaki, aki kihozná a cuccainkat...
Hát, a Bálint Antóniát én is szívesebben nézegetem.... sőt, ha az első infarktusomhoz lenne némi köze, hát azt se bánnám
10 perc mulva lesz egy jonak tűnő film a film+-on, Largo Winch az örökös.
hogyne tudna csak elötte felveszi a téli kesztyüt meg a sisakot.
megasztár

miért nincs egy fasza műsor ebbe a geci tv-be?
ezt a buta liptai teliszart búvárruha kurvát mutogatják ...
nem tudott ...nem volt mire
A kutyád is tud robogózni?
Lehet az
Pereltem volna mint állat
az meg kijabánatos faszom.?
*bodolai
tv2-n megy a bodolia jézus
és rendesek voltak hogy adtak egyet.....nem geciztek
Műhelybe meleg van,asszont gyereket ott nem hallom,néha bejövök,azt most ezek meg télleg alszanak
Szevaaa Hát nem tudom,szerintem akkó a vezetőséget kéne megszoptatni,me ha valakinek emiatt lett volna baja,akkó úgy csinájják,mint a nyakba szakadt vázzal,hogy adnak egyet gariba helyette azt nyaljá be!?
BUGIC
letöltötem ezt a játékot de nemjó hozzá a crack és nem nagyn találok hozzá másikat
alszik mindenki .....csika is néha felébred és ideír valamit
na miaf@szvan ?
na szeva..

nehezen tudom elképzelni hogy nem gép rakja össze, ha hiányzik akkor inkább azért mert a melos haza lopja, mert kell haver kereskedőnek stb...