Hát igen az EXC-k 4T-ben is jók nagyon.Nekem is ez a második és semmi nagyobb gondom nem volt még velük Hát endurót is baszhatod ha van papír ha nincs úgyis basztat a rendőr.Még jobb is ha nincs rendszám legalább nem írják fel!Amúgy meg ez a motor amit linkeltem ha tényleg ennyi van benne jó állapot akkor nagyon érdemes megnézni mert nagyon olcsó
Amugy tudok 450 es exct eladot amit ismerek és bátran ajánlom.Ha érdekel adok telefonszámot!Nem zsákbamacska motor.Srác vett uj 530 ast és azért elado.Teljesen Rendbe van a gép.
Hello mindenkinek!Féreg ha van eszed és halgatsz másokra akkor nem veszel 4T gas gast!Az 1 semmit érő rakás szar motor ami csak problémát tud nyujtani mást nem!Ne érts fére nekem soha nem volt ugyhogy én nem haragszom rá de akinek van azok mind szopnak nem keveset!KTM et vegyél mert az már bizonyitott!Mi itt mind azzal mocizunk mondhatom elég csunya helyeken!Van itt olyan amibe 20000 km van és soha nem volt még megbontva a ZOZEE éba 16000 km enyémbe 11000 és bontatlanok.
Igen, néztem. Vele az a bajom, hogy nincsennek papírjai. Az Rmz-vel eleget kergetnek a rend őrei, ezért első sorban, papiros motorot akarok... De ki tudja, még csak nézgelődök.
KelemenAndris!
Kösz szépen a válaszod, és halgatokis rád, mivel személyes tapasztalataid vannak ezekkel a motorokkal kapcsolatban.
Első sorban azértis felejtős (mostmár) a motor, mert ahogy Te is írtad, folyton van vele valami... Nekem olyan motor nem kell a nyakamba, amire csak költeni kell. (Az Rmz elég pénzt visz el)
Ezzel a tipussal elég sokan szívnak vagyis így vettem ki az elmúlt évek olvasmányaiból.Ezt a motort nézted?Egész jó árba van.Erre nem szoktak panaszkodni.Persze ez is szét tud hullani http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Azért ilyenn olcsó, mert a kutyának sem kell GasGas, főleg nem 4T, főleg nem 2005 előtti.
Leírnám az előnyeit és hátrányait:
ELŐNY:
4T ellenére pörgős gép, viszonylag könnyű, verseny endúrózni nagyon jó.Szerintem nyomatékkal közepesen áll.Alkatrészt mindig találsz hozzá. Ha nem is a Mikiéknél, de az Ebay-en tuti. Ott még komplett blokk is van hozzá.
Mivel nincs sok belőle az országban, biztos megnézik majd.
Fogyasztás (lemértük) kb 118 KM aszfalton, 100 Km terepen.
HÁTRÁNYAI:
-mivel versenyblokk van benne, ezért ÜZEMÓRÁS !
(még ha más azt is mondja hogy nem)
-ebből adódóan sűrűn cserélgesd benne az olajat és a szűrőt.
Dugó viszonylag sokáig bírja, viszont ha nem kap elég olajat és beáll, akkor kb 5-600.000 Ft-os javításra számíts
-mindig van vele valami baj, állandóan basztatni kell
-kitámasztója egy kalap szar, lehetetlen szögben áll.
Azt se felejtsd el hogy ha ilyen olcsón vetted, akkor mennyiért fogod (vagy nem) tudni eladni...
Nem akarom a márkát lehúzni (a 2T Gasgas nagyon jó), de ez az igazság, jobb ha tudod.
nekem volt/van 2T, 4T GG is, de a 4T-már nagyon megbántam.
Lenne egy olyan "problémám", hogy motorovásárlás előtt állok. Olvasgattam fórumon, a galériák között, hogy a 2005előtti GizGazon nagyon betegesek (elektonika...). Kepesmotoron kiszúrtam egy 2004es 450est (link lent), egész jó pénzért. De ez az "egész jó pénzért" nekem már nagyonis bűzlik. Nem nagyon találtam 2004-est ennyiért. Lehet azért árulja a Csóka, mert olyan szar, mint a bűn? Képek alapján nekem semmi bajom vele, sőtt! Közelbeis van, szóval részemről nem dunántul.
Jaj, itt még nem is újságoltam...Sikerült végre a faszos szaros Matekom, amit már 3. félév óta gyűrök Kivolt már vele mindenem...idén 30e volt csak az, hogy felvegyem...
Az Öreg hihetetlen egy figura volt, a végsőkig való kitartás példaképe a szememben
A másik ilyen (szintén csak volt) ismerősöm a Kóbor, akinek motorosbalesetben majdnem teljesen lebénult a jobb karja, de amikor a többi sérüléséből felgyógyult, vett egy másik motort, a gázt átszereltette a bal oldalra és úgy motorozott tovább...aztán egy második balesetben már nem volt szerencséje http://africatwin.hu/index.php...
behavaztunk mán megint
KelemenAndris!
Kösz szépen a válaszod, és halgatokis rád, mivel személyes tapasztalataid vannak ezekkel a motorokkal kapcsolatban.
Első sorban azértis felejtős (mostmár) a motor, mert ahogy Te is írtad, folyton van vele valami... Nekem olyan motor nem kell a nyakamba, amire csak költeni kell. (Az Rmz elég pénzt visz el)
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Leírnám az előnyeit és hátrányait:
ELŐNY:
4T ellenére pörgős gép, viszonylag könnyű, verseny endúrózni nagyon jó.Szerintem nyomatékkal közepesen áll.Alkatrészt mindig találsz hozzá. Ha nem is a Mikiéknél, de az Ebay-en tuti. Ott még komplett blokk is van hozzá.
Mivel nincs sok belőle az országban, biztos megnézik majd.
Fogyasztás (lemértük) kb 118 KM aszfalton, 100 Km terepen.
HÁTRÁNYAI:
-mivel versenyblokk van benne, ezért ÜZEMÓRÁS !
(még ha más azt is mondja hogy nem)
-ebből adódóan sűrűn cserélgesd benne az olajat és a szűrőt.
Dugó viszonylag sokáig bírja, viszont ha nem kap elég olajat és beáll, akkor kb 5-600.000 Ft-os javításra számíts
-mindig van vele valami baj, állandóan basztatni kell
-kitámasztója egy kalap szar, lehetetlen szögben áll.
Azt se felejtsd el hogy ha ilyen olcsón vetted, akkor mennyiért fogod (vagy nem) tudni eladni...
Nem akarom a márkát lehúzni (a 2T Gasgas nagyon jó), de ez az igazság, jobb ha tudod.
nekem volt/van 2T, 4T GG is, de a 4T-már nagyon megbántam.
Lenne egy olyan "problémám", hogy motorovásárlás előtt állok. Olvasgattam fórumon, a galériák között, hogy a 2005előtti GizGazon nagyon betegesek (elektonika...). Kepesmotoron kiszúrtam egy 2004es 450est (link lent), egész jó pénzért. De ez az "egész jó pénzért" nekem már nagyonis bűzlik. Nem nagyon találtam 2004-est ennyiért. Lehet azért árulja a Csóka, mert olyan szar, mint a bűn? Képek alapján nekem semmi bajom vele, sőtt! Közelbeis van, szóval részemről nem dunántul.
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
Mi a véleményetek a 2005előtti kiadványokról? Netalán-tán, személyes tapasztalat?
felébredtem,most mááá mehetek dolgozni
most legalább is.
A másik ilyen (szintén csak volt) ismerősöm a Kóbor, akinek motorosbalesetben majdnem teljesen lebénult a jobb karja, de amikor a többi sérüléséből felgyógyult, vett egy másik motort, a gázt átszereltette a bal oldalra és úgy motorozott tovább...aztán egy második balesetben már nem volt szerencséje
http://africatwin.hu/index.php...