Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudsz megnézni,mert én olyan gyorsan megyek el a kamera előtt,hogy észre sem veszel!
tudtam rád szithatotk komám
Kösz,belőlem má a szusz is kifagyott,a szar se enged ki májusig
ezt egy nagyon kedves barátom faragta
Tebeléd is
lo este mindenkinek
Jó jestétet fagyosok
én is néztem, nem is voltak ojan nagyon sokan
te mikor mész síelni?
majd megnézlek a kamerán
Hawert ez a csaj ütötte el múltkor Krvavecben... orosz free diving világbajnok... egyébként tök jó fej

Molchanova
Eplénybe jobb is hogy nem indultál el. Néztem délután a kamerát,olyan volt mint a szardíniás konzerv!
Én is itthon maradtam... hívtam az egyik síbuzi hawert, hát aszongya, Mariborban sincs hó...

Helyette próbáltam ügyet intézni a Trékomnál... ebben is van legalább annyi adrenalin
Ronis a hóbiciklinél a síléceknek kell mozognia, ha igen akkor mennyit?
Majd jól lefagy a pöcsöd!
Há motorojjá vazze
lehet kimegyek motorozni.
eplényben nem jo a tömeg, várni kell egy csomot a felvonora, meg az a pálya is keskeny -rövid, a sok embernek,
Azért nem jó a kamera,mert ha meglátnák hogy mennyien vannak,sokkot kapnának!

A cimborám tegnap fél kettőkor összepakolt,aztán eljött haza,mert annyira elege lett! Pedig olyan a gyerek,hogy ha 5 óráig szól a jegye,még 5 elött 2 percel bepofátlankodik a felvonóba!
pont most néztem a lapjukat web kam még mindig nem megy, de azt irja megy minden pálya, jo idő is van..
áhh apuk is elmennek olyankor csajozosba, gyermeket meg ráhagyják anyura had kinlodjon vele, ugyhogy szabad a pálya..
Csak előtte meg kell győződni róla,hogy apu nincs-e a közelbe,és nem díj birkózó alkat! Deszkával a lábon elég nehéz elfutni!
A múltkor volt egy akkora anyuka,hogy alig tudtam kikerülni. Elfoglalta majdnem az egész pályát! A haverom csak rábökött,és annyit kérdezett,hogy bazzeg láttál te már bálnát síelni? Mondom neki,ha anya elesik,akkor kezdjük el énekelni http://youtu.be/FDyOruGN76Y a számot!
és mikor ráesel fincsi anyura, elnézést hogy rád zuhantam testemmel, hálistennek direkt volt felkiáltással, máris lehet telo számot cserélni.

persze fontos hogy közben a fenekét fogva felsegitsd a hobol..
vámpir..
pedig van annak is filingje, olyankor lehet jokat ütközni a fincsi anyukákkal...