Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

danikám megjött csomag ...köszönöm majd szólj mit iszik a mama
Ez is jó kis kőszórásos hely
http://youtu.be/hLQLkoa8Tw0
Taddy srác olyan könnyedén emelgeti azt a motort, a videón úgy tűnik mintha 10kg-os műanyag lenne.
Na de pont a legalkalmatlanabb tarhonyával

Fagyban már egy 4-5cm-es gödörben elakad (ha beleesik a hátsó kereke)
Amcsi endurocross jellegében sztem eléggé hasonló az extrém enduroversenyekhez, csak ott egy stadionban nyomják...az enduro enduro meg kevésbé extrém, viszont sokkal bonyolultabb (etapidők, szervizelések) meg eleve egy-egy futam jóval hosszabb ideig tart...kb. mintha a 100 m-es gátfutást meg a tájfutást hasonlítanád össze (bár enduroban nem kell tájékozódni, szóval nem teljesen jó a párhuzam)...
Szerintem, egyrészt más jellegű a dolog, aki penge az egyikben, nem szükségszerűen jó a másikban is (persze nem is kizárt - lásd Depres, aki a méginkább eltérő raliban is a top-on van, meg extrémben is szépeket szokott menni). Másrészt (és asszem ez a legfőbb ok) sokszor szponzori meg egyéb anyagi érdekek sérülnének...persze ez csak amolyan egyszerű (roham)paraszti ésszel elkövetett fejtegetés, lehet hogy semmi köze a valósághoz
ezt én is furcsállom
de pl Taddy indul amcsi ec-ben és Erzbergen meg Romaniacson is.
Letty azt hiszem meg megy a nemet bajnokságban is és Chris Birch az ausztrálban
Jujjj ma mekkora motorolás lesz....
akkora hó van az udvarunkon hogy amióta itt élünk(kb 5 éve) meg ekkora havat nem láttam
Jó reggelt!
Egy elméleti kérdés, gondolom rengeteg oka lehet, ti mit gondoltok, tudtok róla?:
Az EWC császárok pl. Mika Ahola, Ivan Cervantes, stb. miért nem indulnak olyanon, hogy Erzberg, Red Bull Romaniacs, Roof of Africa, stb. extreme enduro verseny?
Illetve visszafelé pl. Andreas Letty, Chris Birch sem megy EWC-n.
Talán a Knight ment mindkettőben.
Bocsi, ha még is mennek, csak rosszak az infóim.

Köszi.
Mégis mit vártatok...nem hülye, hanem kutya
Jó reggeltet mindenkibe.Motors tívín cross megy,Én má unom,menek is kefele
hasatokra süt a Nap

szép jó reggelt
este azt hittük elveszett a kutyánk,erre leosont a pincébe mert biztos érezte hogy ott nem -10 fok van csak elfelejtett vakkantani hogy hééé,hülyék,ne keressetek,nem kell ríííni,megvagyok
nebassz
Á, ez csak és kizárólag a véletlen műve
Nem jössz majd erre, itt a karácsonyi ajándékod!
csak vedd át
Magába is
Tsá,jó éjt,a pinázás után
Szép színes álmokat mindenkinek
elmentem én is alvadnyi. csá...
köszi a vidit jot röhögtem rajta mint celeb.
Azé vagy Te akkor oda mindennap,hátha-hátha