Nyomdában fényképeztem. Nálunk itthon egy ilyen épített traktor van, bár most épp nem üzemel, de elvileg lassan kész. 1,6-os benzines Mazda motor van benne, elég jól szedi a lábait
Ne bassz már Maki, 2 évvel vagy öregebb nálam, nem vagy te még olyan idős!
Nézz meg engem: még mindig a farkamon egyensúlyozva viszem be az asszonynak a teáskannát reggelente az ágyba!
nekem sincs még egyben a motor talán tavaszra meg lesz,egy kurva hajtókar csak 50000 és a többi sem kevesebb!
nem vesztek inkább másik kocsit? sok a tiéteket ki javítani,számoltatok már valamit?
Tudode mi szerencséd van öccse,hogy most lestem be ide .Ha gondolod,azt még van annyi zséd kűdd el a szar hátsóját,neked most ingyé megcsinálom Legyen ez az Én ajándékom neked
most nekem is fotel lesz folyika hátsóteló meg kuplungom szarni ment pénzem nincs kocsi sszetörve szóval eég kilátástalan a helyzet de ezvan majd lesz valami
nna pont így gondoltam én is régen
nincs is egy épp test részem!..pont erröl beszélgettünk délelőtt hogy akár simson is jó volt akkoriban csak mehessünk a hóban,most meg marad a fotel
hát ezvan én hiszek nekik de mégse tudok a seggemen ülni de még mindig jobb minha bagóznék mert annak értelme sincs meg még drága is így legalább értelmes dolgokt csinálok majd eljö az az idő mikor fogatlan leszek meg nem tudok járni csak járókerettel
Jól tetted! fiatal koromban én is ezt tettem,de sosem hallgattam az öregebbekre hogy nem kéne mert hideg van és megfáznak az izületek.
most már hiszek a bölcseknek mert érzek minden időjárás változást...
én most értem haza reggel 10fél11 körül elindutltunk gyalog fel a fekete hegyre kesztölcről fel a sas fészek menedék házi onnan haza gyalog egészen csolnokig nemtom hány km de brutál sok jókis edzés volt túl sok bear grils t néztem
Kurva kölyök! jó ez a kép!
nem is értem mért nem a számítógépet nyomod ebben a hidegben?..vagy a műmájerekkel a kondiba zabálod a szteroidot azt hiszed magad erősnek? ..talán te is benzinnel lettél beoltva!
én is ki cserélem az elejében tavaszig mert szerintem már túró,nem tudom milyet tegyek bele?
Nézz meg engem: még mindig a farkamon egyensúlyozva viszem be az asszonynak a teáskannát reggelente az ágyba!
nem vesztek inkább másik kocsit? sok a tiéteket ki javítani,számoltatok már valamit?
nincs is egy épp test részem!..pont erröl beszélgettünk délelőtt hogy akár simson is jó volt akkoriban csak mehessünk a hóban,most meg marad a fotel
most már hiszek a bölcseknek mert érzek minden időjárás változást...
nem is értem mért nem a számítógépet nyomod ebben a hidegben?..vagy a műmájerekkel a kondiba zabálod a szteroidot azt hiszed magad erősnek?