Egy baj van nem a gazda a kritikus .A konkurencia az, amikor szétdurrantja Na mieze?Minnyá ezt lesik.Megoldottam,lemezeléssel,a negyedik variáció lett jó.A rugókon nem változtatok annak nincs értelme,azzal értelmesen nem lehet kezdeni semmit.Bassa meg,pfú ezen is túl vagyok.Fasza lett és ez a lényeg Fél szemmel vakon,má ki is pusztultam mára Agyam nullára merítettem Azé kösz a választ,hátha esszer gyárunk lesz
bazze ne kritizáljanak ha pitiánerek és nem bírnak rendes rugóval előállni ...
szóval a hossza volna a legkevesebb.. melegen le lehetne rogyasztani de a keménységét azt nehéz ....vagy nyújtassz a rövidebben...és ha egyformák akkor max. a kifelé csillapítással csalsz ...mást nem nagyon tudsz vele...de a hosszt alátéttel is csinálhatnád..
a lágyítgatás meg eccerűnek eccerű de hogy egyformára sikerüljön na az a lehetetlen...
szóval ha nézegetni veszi a paraszt akkor marad a csere...ha motorozni akkor valamelyik módszerrel meglehet csinálni...közel tökéletesre...
szerintem....
a nagy okosok és kritikusok motorozni úgyse tudtak soha egyedül a pofájuk nagy ....aki meg tud az nagykabátban is tud...
Hun vagy zoozeee?Van feladat Egyik szárba 5.0 másik 554mm hosszal a másik szárba 5.2 rugó 557mm hosszal,na azt ódd meg bammeg jó is legyen,csere nincs Ha meccsinálod azt egyszer majd belenéz másik okos akkor kidumál(max akkó nem ha tudja mi mi-é nem egyforma,ammeg nem divat erre ).Me nem egyformát követel a bele ahhoz az erőhöz. Na,bammeg 48-as WP,old meg bammeg, old meg,azt le se járasd magad,me má a pirickázás megy a nagyok között Erre varjunk gombot Hülye gyári barmok Ezt nem gép teszi bele Új egyformát Én is tudok vetetni bele a gazdival,csak nincs rá zsé,akkó most megoldás? Na, most mi a peckem legyen? Egyforma faszára így is megtudom csinálni,de a bele nem egyforma lesz,azmeg már lejáratásra simán ad okot Me most nagyon keresnék a hibáimat,hallom vissza.Emmeg csak jót jelent Fájnak a dógok,fájnak egyeseknek. Tudom úgy csinálom ahogy akarom,na de mi legyen?
bazze ne kritizáljanak ha pitiánerek és nem bírnak rendes rugóval előállni ...
szóval a hossza volna a legkevesebb.. melegen le lehetne rogyasztani de a keménységét azt nehéz ....vagy nyújtassz a rövidebben...és ha egyformák akkor max. a kifelé csillapítással csalsz ...mást nem nagyon tudsz vele...de a hosszt alátéttel is csinálhatnád..
a lágyítgatás meg eccerűnek eccerű de hogy egyformára sikerüljön na az a lehetetlen...
szóval ha nézegetni veszi a paraszt akkor marad a csere...ha motorozni akkor valamelyik módszerrel meglehet csinálni...közel tökéletesre...
szerintem....
a nagy okosok és kritikusok motorozni úgyse tudtak soha egyedül a pofájuk nagy ....aki meg tud az nagykabátban is tud...
jó hogy engem kérdezel ezügyben...ha nem lehet cserélni ...hát nemtudom...
a hosszabb rugó a keményebb?
most alszunk is
piciny fiam is