Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel motoros vagyok az elöző alomban volt DAKAR von Valilberg nevü kiskutya is.
mondom kacsodat..
csokolom a reggeli kacsdat, gyere korizni a kinderrel a balcsira.
reggelt.
holnap sem dolgozom és végre újra visszazökkenünk a kerékvágásba,holnaptól edzés a gyereknek,az anyja meg beiratkozott a súlyemelőkhöz a birkóterem mellé heti 3*másfél óra mire vállalkoztam
ma Polgárdi az uticél megyek tesómékhoz babázni,megdögönyözöm a kis Hunort de úúúúgy
jó reggelt kutyafórumosok
van itt valaki aki rümenbe jár motorozni ? merre vannak a jó helyek ? valóban náluk motorral "mindent" szabad ?
ott lehet csak igazán
az sem lehet rossz! csak ott nem lehet motorozni vagy ?
Így ahogy mondod...nem kevertek, "csak" a belépőt kellett kifizetni+a parkolást.

Biztos be lehet azzal is.

Kizárt. Nekem összességében sajnos elég nagy csalódás volt (már a rendezés - a hely maga az tényleg fantasztikus, csak azért önmagában is érdemes lenne kimenni)...ha sikerül, akkor inkább RBR-ra mennék, ott legalább látni is valamit a versenyből...
ez volt az egyik tippem

mentetek fel a bányába futóstól és a jegyszedő csajok nem kevertek a motor miatt ?

a motorokat simán be lehet vinni a 4 napos jeggyel is ?

idén mentek ?
Utánfutóval
helló !

Szeretném kérdezni hogy erzbergre hogyan vittétek be a motorokat ?
Szegény megázik, egy hétig ülhet a radiátor mellett mire megszárad
ja jónagy lusta plüss
Plüss kutyus?
ha már így kutyáztok
Köszi. Annyira azé nem csavar le,csak elgondolkodtató
azta. azért vigyázz magadra!

részvétem. megértem, hogy megviselnek ezek a dolgok.
Hát, főleg,hogy nekem is voltak belső sérüléseim,amik miatt van néha ez az bajom.Úgyhogy,ha egyszer gyorsba nem leszek,majd írkál a jányom helyettem vagy 6-7 év múlva Valakit addig azé ki kéne tanítanom