Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hoki jo játék , gyerekkoromban játszottam ifi csapatban ,
durva futos meccsek voltak, jo sok szabálytalansággal, volt hogy anyám hetente vette az orosz ütöket mivel mást nem lehetett kapni...

volt már mikor ugy berágott azt mondta nem vesz több ütöt elege van, mondtam jolvan akkor majd a kezemmel játszom, nem tul hatékony, de legalább kéznél van.
Legalább kiolvadtam
ja én is majd
fél órája itt vagyok kb...
Ma láttam a mezőkön,igazi jégkorongcsaták vannak,sok nézővel
Szasz,eddig olvasgattam vissza,én is Pedig nem szokásom
Stét!
szewasztok....látom országimázs átértékelés van
Egyszer irtózatosan hanyatt baszódtam,akkor hagytam abba. Azóta meg valahogy nem is igen vonz! Pedig gyerek korunkba rengeteget csúszkáltunk. Volt a tesóméknak egy halas tava,arra jártunk jéghokizni.
Ja,a giz gazt má 2 hóónapja kibasztam,nem fértem tőle,Még van kis hely,de jön a többi gép,akkor annyi Pedig nemsoká jönnek.Pfúúú,tavasszal ípítkezni kell hátul
pedig ez itt a Balcsin most a világ legnagyobb és legjobb minőségü jégpályája ,ingyé...

itt az ideje a korcsolya tudás leporlásának, és a gyakorlásának hamar vissza jön.
hova fért be ? kidobtad a sarokbol a porfogo gizgazt vagy hova.? plafonra?
Szégyenlem,de nem tudok korcsolyázni! Vagyis biztos tudok még,de nem volt a lábamon,vagy 15-20 éve! Még szaros gyerek voltam mikor koriztam!
Hejjj,csuszterga a helyin Sok-sok ember segítségével
nem megyünk eplénybe, viszont már ebéd után lent leszünk a jégen robogostul korcsolyástul, ki kell hasznákni mert péntektöl jön megint a tavasz és valoszinű a jég is elszarodik ugyhogy addig minden nap korizás.

gyertek ide csuszni.
Gondolkodtam még egy citromos sörön,de nem merem bevállalni!
Pont passzol az ízviláguk
Köszi. Már leszorítottam a gyerek tejbedara maradványával!
Pfej Jó étvágyat
Ronis holnap eplény?
Sült sonkás ó estét mindenkinek!
jól össze van má karistolva a jég itt a markolatod ma hozták
jösz majd erre?vagy levigyem
hahó EC Chap
délután tértem magamhoz reggel jöttem meg mi az az ufo jármű?
Szia,
Szabad, persze...de utana meg kell hogy oljelek...na jo, nem

Az Apple-nek dolgozom, az Iphone osztalyon vagyok a francia vonalon felugyelo (nem rendor 0

Ha szabad tanacsot adnom, nyelvtudas nelkul el se indulj kulfoldre.
Angol mindenhol a minimum, de nem kell feltetlenul tokeletesen beszelned.

Az idealis az ha az angolt kozepfokon, egy masik nyelvet meg nagyon jol beszelsz (termeszetesen nem magyart)
Soha, sehol nem fogjak kerni a nyelvvizsga papirodat, viszont azonnal letesztelik a nyelvi tudasod.

ha gepeszmernok leszel az nivos szakma, lehet hogy akkor "csak" az angollal elboldogulsz
dejo volt a mai délután,