van rajta biléta, rá van irva a helyi állatorvos csaj neve teloszáma, meg hogy be van chipelve, meg egy reg szám.
viszont az állatorvos csaj teloja ki van kapcsolva.
de már tegnap felhivott a csaj asszintense, a kutya neve ENI, és a város tuloldalán lakik egy utcában de a csaj a házszámot nem tudta,
mindenesetre ez a kutyus már valamikor délután megszökött mikor kezdődtek a robbanások, mert az az utca pont a város tuloldala, és egyelőre nem hiányzik nekik....
Rövid az én versem,akàrcsak a tököd.Viszeres zacskòd mögött lòg a kanòc pöcsöd.Hajdanàban te voltàl a kupleràjok bakja,de döglött madàrnak minek a kalitka?Azért làsd milyen baràtod vagyok,az ùj évre kivànok Neked szörös pinàt,büdöset és nagyot.Boldogsàgot és egészséget,mindent ami kedves Neked,jò nöt,nem csak türelmeset.Ha versem miatt tartanàl haragot,akkor szoptasd meg az ùjévi malacot! :-D B.U.É.K.
2009-ben már rendeztünk fórumtalit....bográcsozás, sütögetés, beszélgetés a Bakonyban.....éééés nem csak crossosok voltak....sokan jöttek sportmocival. természetesen akinek volt terepre alkalmas mocija,az bónuszként tudott egyet motorozni az erdőben.
eddig tartott a nagy íccakázás után az alvás
fél 1-kor meg mehetek vissza dódozni
összesen 9 gazdátlan kutyink lett éjjel....remélem mindért jönnek hamarosan a szerető gazdik úgy szeretem látni mikor örülnek egymásnak,a nagy megtalálásnak
én őt mentettem ki a karácsonyi tömegböl,ész nélkül futkosott a kocsik között az emberek meg féltek tőle pedig egy jámbor egy kutyus.
..nehezen megfogtam beraktam a kocsiba de mire hazavittem letörte a könyöklőt meg össze nyalta a fejem
elő kerítettem a gazdát az meg egy régi ismerősöm volt akinek pizza sütödéje van,hálából két napig pizzát ehettem
Én azért azzal is bepróbálnám a bakonyéren az átkelést! Csak neki kell lendülni,jó erősen! Mert ahogy a haverom szokta mondni, a terepjárás lényege,a folyamatos haladás!
Nálunk is volt ilyen,csak én sokkolóval szaladtam ki! Egy 30 kilós suhanónyíl elkezdett dudorogni,aztán mikor megemeltem a robogóját a kormánynál fogva úgy hogy ő közben rajt ült,elég hamar csend lett!
megérdemelne másik oda figyelősebb gazdát...
viszont az állatorvos csaj teloja ki van kapcsolva.
de már tegnap felhivott a csaj asszintense, a kutya neve ENI, és a város tuloldalán lakik egy utcában de a csaj a házszámot nem tudta,
mindenesetre ez a kutyus már valamikor délután megszökött mikor kezdődtek a robbanások, mert az az utca pont a város tuloldala, és egyelőre nem hiányzik nekik....
de jóóóó is volt!....
fél 1-kor meg mehetek vissza dódozni
összesen 9 gazdátlan kutyink lett éjjel....remélem mindért jönnek hamarosan a szerető gazdik
szóval inkább rá kéne bízni a gazdiválasztást nem a hülye emberekre
szewasztok túléltétek a mulatságokat ?
..nehezen megfogtam beraktam a kocsiba de mire hazavittem letörte a könyöklőt meg össze nyalta a fejem
elő kerítettem a gazdát az meg egy régi ismerősöm volt akinek pizza sütödéje van,hálából két napig pizzát ehettem