Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne itt irogassáááá, hanem gyertek már...
ő az, igen kedves szeretetre mélto állat,

megérdemelne másik oda figyelősebb gazdát...
van rajta biléta, rá van irva a helyi állatorvos csaj neve teloszáma, meg hogy be van chipelve, meg egy reg szám.

viszont az állatorvos csaj teloja ki van kapcsolva.

de már tegnap felhivott a csaj asszintense, a kutya neve ENI, és a város tuloldalán lakik egy utcában de a csaj a házszámot nem tudta,

mindenesetre ez a kutyus már valamikor délután megszökött mikor kezdődtek a robbanások, mert az az utca pont a város tuloldala, és egyelőre nem hiányzik nekik....
Rövid az én versem,akàrcsak a tököd.Viszeres zacskòd mögött lòg a kanòc pöcsöd.Hajdanàban te voltàl a kupleràjok bakja,de döglött madàrnak minek a kalitka?Azért làsd milyen baràtod vagyok,az ùj évre kivànok Neked szörös pinàt,büdöset és nagyot.Boldogsàgot és egészséget,mindent ami kedves Neked,jò nöt,nem csak türelmeset.Ha versem miatt tartanàl haragot,akkor szoptasd meg az ùjévi malacot! :-D B.U.É.K.
én nem vagyok semmi rossznak az elrontója,benne vagyok
2009-ben már rendeztünk fórumtalit....bográcsozás, sütögetés, beszélgetés a Bakonyban.....éééés nem csak crossosok voltak....sokan jöttek sportmocival. természetesen akinek volt terepre alkalmas mocija,az bónuszként tudott egyet motorozni az erdőben.

de jóóóó is volt!....
rendben, én benne vagyok. ha lesz rá igény, jelentkező és aki segít a szervezésben,akkor hajrá!
ha jönnek értük szólj a gazdának tegyen a nyakörv re elérhetőséget,én is így tudtam aznap haza juttatni a kutyát!
eddig tartott a nagy íccakázás után az alvás
fél 1-kor meg mehetek vissza dódozni
összesen 9 gazdátlan kutyink lett éjjel....remélem mindért jönnek hamarosan a szerető gazdik úgy szeretem látni mikor örülnek egymásnak,a nagy megtalálásnak
reméljük addigra már másik lesz nekíjje
pálinkás joo reggelt vagy mifene B.U.É.K MINDENKINEK
amúgy a jófajta border többször beszedte a világ legokosabb legügyesebb kutyája címet ...pár esetbe volt második is..

szóval inkább rá kéne bízni a gazdiválasztást nem a hülye emberekre
jó kutyik ...
gratulálok theo
B.U.É.K. !

szewasztok túléltétek a mulatságokat ?
én őt mentettem ki a karácsonyi tömegböl,ész nélkül futkosott a kocsik között az emberek meg féltek tőle pedig egy jámbor egy kutyus.
..nehezen megfogtam beraktam a kocsiba de mire hazavittem letörte a könyöklőt meg össze nyalta a fejem
elő kerítettem a gazdát az meg egy régi ismerősöm volt akinek pizza sütödéje van,hálából két napig pizzát ehettem
Boldog Új Évet Kívánok!..sziasztok!
nincs kibuvo , kötelező ottlenned, najo elhozhatod aput is de csak akkor ha mehetek egy kört az erdőbe a hörlijével...
Én azért azzal is bepróbálnám a bakonyéren az átkelést! Csak neki kell lendülni,jó erősen! Mert ahogy a haverom szokta mondni, a terepjárás lényege,a folyamatos haladás!
Nálunk is volt ilyen,csak én sokkolóval szaladtam ki! Egy 30 kilós suhanónyíl elkezdett dudorogni,aztán mikor megemeltem a robogóját a kormánynál fogva úgy hogy ő közben rajt ült,elég hamar csend lett!