Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked is!....sok-sok, rengeteg!...
csok neked is.
ez szörnyű.
Nekem az egyik általános iskolai osztálytársam halt meg....14 éves volt....érthetetlen módon belefulladt a Balaton 80 cm-es vízébe.
elhiszem, hogy nagyon hiányzik.
szép napot mindenkinek.
Pfúúú
Az egyik legjobb haverom autóbalesetben ment el. Nyíl egyenes,jó minőségű úton,szembe ment egy teher kocsival.Nem volt egy őrült száguldozó típus,mindig normálisan közlekedett! Érthetetlen hogy mit csinált! A legszarabb az volt az egészbe,hogy elköszönni sem tudott tőle az ember!
kicsi a világ Tibi.
délbe megyünk le korizni, meg jégrobizni a balcsira, gyere te is..
Okés Csinálunk belőle tutit.
hali már kiszedtem sztem holnap küldöm
Szasz,gátlód kűggyed
Beon nincs
bajáról
Pont karácsony előtt mondtam az asszonynak,hogy egyre több helyre kell menni a temetőkbe a cimborákhoz! Nincs ez így rendbe!
Jó reggeltet mindenkibe
Szia Ronis! Szomoru!Milyen érdekes ahogy a képeket nézem az utolso képen a focipályánál ami van a háttérben 3 kis vendégház,na azok közűl a középsőt évekig az 1ik barátom bérelte és és nagyon sokat voltam ott nyaranként a birkozotársaimmal meg az akkori csajommal.
BB miért nem aluszol B.U.É.K.
Misi barátom emlékére, az ember aki a szél megszállotja volt, aki képes volt addig surfözni a jeges balcsiban amig lefagytak az ujjai, aki mindig kaphato volt bármilyen őrültségre , hiányzik...
csatlakozom az elöttem szolohoz, szar dolgok ezek mikor elveszitesz olyan valakit aki közel állt hozzád....

tegnap pont erröl dumáltunk fogadott fiamal a jégen korizás közben hogy imádná most a faterja ,aki nekem jo barátom volt ezt a király jeget, egész nap itt jégsurfözne rajta...
de sajnos már nincs velűnk...
ez a kép egyik év Január 1-én készült, kajakozással ünnepeltük az uj évet a 2 fokos balcsiban, igen fűrödtönk is..persze neoprénben mert aduk a dizájnra..
tényleg kutyás forum lettünk..

ami mondjuk nem baj mert a kutya az ember legjobb barátja...

kár hogy nem lehet megtanitani endurozni...
de szép ez a Szami, honnan valo.?