Az egyik legjobb haverom autóbalesetben ment el. Nyíl egyenes,jó minőségű úton,szembe ment egy teher kocsival.Nem volt egy őrült száguldozó típus,mindig normálisan közlekedett! Érthetetlen hogy mit csinált! A legszarabb az volt az egészbe,hogy elköszönni sem tudott tőle az ember!
Szia Ronis! Szomoru!Milyen érdekes ahogy a képeket nézem az utolso képen a focipályánál ami van a háttérben 3 kis vendégház,na azok közűl a középsőt évekig az 1ik barátom bérelte és és nagyon sokat voltam ott nyaranként a birkozotársaimmal meg az akkori csajommal.
Misi barátom emlékére, az ember aki a szél megszállotja volt, aki képes volt addig surfözni a jeges balcsiban amig lefagytak az ujjai, aki mindig kaphato volt bármilyen őrültségre , hiányzik...
csatlakozom az elöttem szolohoz, szar dolgok ezek mikor elveszitesz olyan valakit aki közel állt hozzád....
tegnap pont erröl dumáltunk fogadott fiamal a jégen korizás közben hogy imádná most a faterja ,aki nekem jo barátom volt ezt a király jeget, egész nap itt jégsurfözne rajta...
de sajnos már nincs velűnk...
ez a kép egyik év Január 1-én készült, kajakozással ünnepeltük az uj évet a 2 fokos balcsiban, igen fűrödtönk is..persze neoprénben mert aduk a dizájnra..
Nekem az egyik általános iskolai osztálytársam halt meg....14 éves volt....érthetetlen módon belefulladt a Balaton 80 cm-es vízébe.
tegnap pont erröl dumáltunk fogadott fiamal a jégen korizás közben hogy imádná most a faterja ,aki nekem jo barátom volt ezt a király jeget, egész nap itt jégsurfözne rajta...
de sajnos már nincs velűnk...
ez a kép egyik év Január 1-én készült, kajakozással ünnepeltük az uj évet a 2 fokos balcsiban, igen fűrödtönk is..persze neoprénben mert aduk a dizájnra..
ami mondjuk nem baj mert a kutya az ember legjobb barátja...
kár hogy nem lehet megtanitani endurozni...