Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó napot mindenkinek!
az én mocimmal ússe tudna mit kezdeni a sok fotelcrossos a hayabuja nem megy hegyen-völgyön-sziklán-patakon át
csak az aszfaltot szereti,abból is csak a feketét,a fehéret nem
tavasszal mikor megjön a joidő, kéne rendezni egy jo kis forum talit, amilyen anno is volt, ilyen bográcsos motorozosat...

minden forumozo motorosnak kötelező a megjelenés, hiányzást nem fogadunk el, annak elkobzásra kerül a motorja..
rendben.
teljesen érthető, hogy kiakadsz ezeken a miller kisköcsögökön.
behajtom..
gondolhatod , itt a környéken minden ház ilyen fullos nyaralo, szilveszterezni lejön az a sok kis buzi elkényesztetett kisköcsög pesti gyökér gyerek, és egyböl azt hiszi mindent lehet, hajnalban űvölteni teli torokbol, meg vizszintesen lödözni a rakétákat mert az milyen jo buli...

elég toleráns vagyok, de mindenkinél van egy határ ahol elszakad a hur....
ajjj, köszönöm szépen, ez nagyon jólesett!

millió csókom neked is az összes porcikádra!
én nem csak kilátásba helyeztem volna a testi fenyítést.....biztosan agyonvertem (agyhelyen) volna az összeset.
csokolom drága.. buék neked is és az év első csokja a nyakadra...
itt konkrétan olyan volt mint Augusztus 20.-án pesten, mert a nyaralokba lejön a sok gyökér pesti kisköcsög anyuci kedvence az egész haveri körűkkel és azt hiszik itt aztán mindent lehet..

volt már egyik évben hogy felmentem kocsival egyik házhoz és kilátásba helyeztem a kezemben egy colos csővel némi testi fenyitést...

azoknak éppen akkor az volt a szorakozásuk hogy az udvarunkba, meg a háztetőre lődözték három házzal feljebbröl vizszintesen a rakétákat.... sa sok szikra meg pattogot lefelé a cserépen...
szegényt nagyon megviselte, bezártam a motorok mellé a sukliba had endurozzon egy kicsit,
mikor a legnagyobb háboru folyt éjfél után , gondoltam bemegyek kicsit megnyugtatom, na belépek nincs sehol, szolongatom semmi...
szegény bemászott az egyik polcra ahol a rongyokat tartom annak is leghátuljára bekuporodott alig lehetett észrevenni... nagyon ki volt.
még éjjel a doki aszisztense visszahivott ő mondta el hogy egy srác aki kint lovazik angliába az hozta skociábol egy jonevű tenyészetből, a nagymamának hogy ne unatkozzon,...

de a nagyi nem foglalkozik vele, konkrétan leszarja a kutyust...

ezen tudom felbaszni magam mikor emberek az alapján vesznek kutyát hogy milyen aranyos , a fajtárol meg nem tudnak semmit...

konkrétan a Border-al nagyon sokat kell foglalkozni, csak olyan embernek valo, akinek a kutyázás, és a kutyás sportok az élete értelme és egyetlen hobbija, mivel nem egy elűlős fajta...

de gondolom pont neked em kell mesélnem az ostoba szempontok alapján kutyát választo emberekröl...
jó napot kívánok! B.Ú.É.K. mindenkinek!
Boldog Új Évet magába is Itt nem vót durrogás,mondjuk már 11-kor aludtam
jaaj azokat nagyon imádom
a sok petárdázás miatt van az hogy a Szilveszteremet munkával töltöttem szegény kutyik ....némelyiket nagyon megviseli
Boldog uj évet neked is,

képzeld tegnap egy kutyával többen lettünk, este az idiota primitiv petárdázos és rakétázos emberi szokás miatt , lett egy halálra ijedt Border Collie kutyusunk...

szegény annyira bevolt ijedve a sok robbanástol, hogy leült a kapun kivülre ugy hogy közben a saját kutyáim szét ugatták az agyukat a kerités tuloldalán ...

tök kedves kis joszág, van a nyakában biléta, de csak az állatorvos teloszáma van rajta, de tegnap már kiderült sok telefonálás után, hogy ez egy rövid szőrű border ,és skociábol hozták, de még nem jelentkezett a gazdája.
most értem haza dóódozóból,kicsit megkésve,nem éjfélkor de BÓÓDOGOT MINDENKINEK!
jo reggelt, Boldog 2011 Január 1-ét.
ARANY
Tudtok élni Így maradjonmég vagy 100 évig Rá is tüsszentettem
jo délután volt a mai...

haza értem, ettem ,és rögtön bealudtam 1,5 orát.
Boldog Új Évet Kívánok, nektek!
Öreg Rozmár csak elirtam!