Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez Zoozee féle művészi fotó
pezsgőt ? uraim
szia Pityu

BUÉK
Van pár
szép kutya, nincs rola teljes alakos kép.?
jo buli,
Talán még nem késő Sikerekben,egészségben,motorozásban gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek.Látom ma kutyavilág /is/ van a fórumon.Ma elvittem endurózni a keletnémetjuhászt
ezdejo volt, kicsusztam a vetésbe..-.
Velem is volt már ilyen! Azt csípem,hogy némelyiknek akkora szája van mint a bécsi kapu,ha meg oda ballagsz,kaki pisi,minden bemegy!
biztos voltam abban, hogy jó okod volt arra amit tettél és teljes mértékig megértem az indokodat.
hidd el, nem teszek ilyet ok nélkül....ott ült a kocsinkban mellettünk, az akkor még gyerekkorú öcsém is...
megérdemelték a tetvek!
Bálint az ICE RACER
joo estét
Üdw!

Boldog Új Évet Mindenkinek !

Ismerős szitu....szeretem az ilyet..egyszer én az önjelöltmafiagyerek fekete BMW-jének az ablakát kezdtem ütni kívülről, mert a piros lámpánál gyorsan felhúzta hogy ne tudjak érte benyúlni... a másik kopasz barátja meg a mögötte lévő Audiban lecsúszott a kormány mögé, ki sem mert szállni...kis tetvek...merthogy versenyeztek az úton a kis köcsögök és majdnem lenyomtak minket az árokba...
OffRoad-ozó csaj!
:-)

http://youtu.be/dsZYvaWZ2mY
igazán édes!
Jóreggelt sziasztok Boldog Jan 1-ét
Én is mentettem kutyát.De csak a szomszédé volt.A kutya inkább nálunk akart szilvezterezni vagyis a mi kutyánkkal egy kutyaólban találtam rá.Aranyosak voltak összebújva
mivan gyerek türelmetlen vagy..?

nyugi a jég nem fut el, sőt felolvadni sem fog, mindjárt öltözök...