Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig praktikus dolog ha egyedül vagy és meg akarsz bizonyosodni róla hogy tényleg beindítottad a kamerát...
nem is rossz az ..
biztos azért hajotta bem, nehogy letépje neki a menetszél...
Viszont nekem nagyon tetszik a hely ahol megyen
Tibi, Januárban is jössz Angliába?

Lehet hogy tudnék szerezni mikrobuszt és akkor csak a kompra kéne összekaparni a pénzt...meg neked kéne még kifizetni a nagycsöcsű, szopósszájú kurvákat, akik Angliában várnának..
mikor a kis köcsög tükörjét behajtogatta ott már sejtettem nem fogunk elszédülni a tempótól
Nem tudtok 4T 250-est eladót, nagyon olcsón? Esetleg beszámoljuk az enyémbe..
Hihetetlen de az ember szinte végig ül Biztos bőrkeményedés nőtt a picsájára
Milyen galambbal küldted Tibikém?
Még nem jött át...biztos azért mert Írország messze van...
Dani ez irodista!...fel nem emeli a valagát a fotelból,látni hogy végig zötyög az összes kövön de azért irigylem szépen zenél a 2t
Átküldtem
Angolba eltudom vinni neked tovább nem!
Minnyá küldök át vmit nézd meg légyszi hogy ez most 25 fontért azonnal vihető?
arany nem kell, ha viszont cserébe tudtok valakit, aki januárban olcsón kihozná a cuccainkat magyarországról kamionnal vagy mikrobuszal Írországig, azért hálás lennék
mokas75@yahoo.fr
na ez engem is érdekel!
be aranyozzuk a tököd csak segíts
Mi az email cimed?
Tudok, sőt szoktam is havonta minimum 1x...Ha USA-ból rendelsz, a sok gyökér legtöbbször nem küldi...múltkor azt mondta a tag h azért nem, mert nem tudja hogy kell, meg hogy az drágább...mondom neki: te vadparaszt, hát én fizetem a postköltséget, akkor mi a fasz bajod van?
Istenem, ha annyi eszük lenne, mint amennyi pénzük!
ez miylen versenyvolt?
Úgy lesz!

Tényleg csak a sok rutin hozza majd meg ezeket...de a bénázásom ellenére is nagyon élveztem a mai napot, mentem volna még, ha nem szól közbe a technika ördöge..
Andriska te nem tudsz az ebay ről vásárolni?Persze mi is tudnánk ha ide is küldené a cuccot de csak országon belül postázza.Akkor irbe sem küldi át szerinted?
grat velem is általában ez a gond ec n 2óra alatt párszor bedurran úyg az alkarom h képtelen vok húzni neki mert nem tom fognia kormányt semmi erő ncisn a a karomba de sajna nicsn leehtőségem heti 3x motorzni de sokszor heti 1x se úgyh idén csak hobbysta leszek
sok edzés és azalatt bejön a rutin is ...lesz egy crossgép és agyonvered őket..