Lehet hogy tudnék szerezni mikrobuszt és akkor csak a kompra kéne összekaparni a pénzt...meg neked kéne még kifizetni a nagycsöcsű, szopósszájú kurvákat, akik Angliában várnának..
arany nem kell, ha viszont cserébe tudtok valakit, aki januárban olcsón kihozná a cuccainkat magyarországról kamionnal vagy mikrobuszal Írországig, azért hálás lennék
Tudok, sőt szoktam is havonta minimum 1x...Ha USA-ból rendelsz, a sok gyökér legtöbbször nem küldi...múltkor azt mondta a tag h azért nem, mert nem tudja hogy kell, meg hogy az drágább...mondom neki: te vadparaszt, hát én fizetem a postköltséget, akkor mi a fasz bajod van?
Istenem, ha annyi eszük lenne, mint amennyi pénzük!
Tényleg csak a sok rutin hozza majd meg ezeket...de a bénázásom ellenére is nagyon élveztem a mai napot, mentem volna még, ha nem szól közbe a technika ördöge..
Andriska te nem tudsz az ebay ről vásárolni?Persze mi is tudnánk ha ide is küldené a cuccot de csak országon belül postázza.Akkor irbe sem küldi át szerinted?
grat velem is általában ez a gond ec n 2óra alatt párszor bedurran úyg az alkarom h képtelen vok húzni neki mert nem tom fognia kormányt semmi erő ncisn a a karomba de sajna nicsn leehtőségem heti 3x motorzni de sokszor heti 1x se úgyh idén csak hobbysta leszek
Lehet hogy tudnék szerezni mikrobuszt és akkor csak a kompra kéne összekaparni a pénzt...meg neked kéne még kifizetni a nagycsöcsű, szopósszájú kurvákat, akik Angliában várnának..
Még nem jött át...biztos azért mert Írország messze van...
be aranyozzuk a tököd csak segíts
Istenem, ha annyi eszük lenne, mint amennyi pénzük!
Tényleg csak a sok rutin hozza majd meg ezeket...de a bénázásom ellenére is nagyon élveztem a mai napot, mentem volna még, ha nem szól közbe a technika ördöge..